Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Filippiinit

Sää Malesia Sää Malesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Taiwan Sää Brunei Sää Brunei Sää Indonesia Sää Malesia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Manila Aikavyöhyke: Asia/Manila

Virtaus

Virtaus Aasia

Pilvet

Pilvet Aasia

Sade

Sade Aasia

Lentosää

Lentosää Aasia

Sää paikkakunnalla Davao/Intl, 27.09.2017

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Manila, 27.09.2017

Keskiviikkona on pitkään laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Puerto Princesa, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo mukanaan enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tacloban, 27.09.2017

Keskiviikkona on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Zamboanga, 27.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä hallitsee osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.