Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Filippiinit

Sää Malesia Sää Malesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Taiwan Sää Brunei Sää Brunei Sää Indonesia Sää Malesia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Manila Aikavyöhyke: Asia/Manila

Sade

Sade Aasia

Aurinko

Aurinko Aasia

Virtaus

Virtaus Aasia

Lentosää

Lentosää Aasia

Sää paikkakunnalla Davao/Intl, 28.05.2019

Tiistaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Yöllä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Manila, 28.05.2019

Tiistaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Yö on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Puerto Princesa, 28.05.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Yö tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tacloban, 28.05.2019

Tiistaina on päivällä etupäässä melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Zamboanga, 28.05.2019

Tiistaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.