Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Filippiinit

Sää Malesia Sää Malesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Taiwan Sää Brunei Sää Brunei Sää Indonesia Sää Malesia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Manila Aikavyöhyke: Asia/Manila

Pilvet

Pilvet Aasia

Aurinko

Aurinko Aasia

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Aasia

Lentosää

Lentosää Aasia

Sää paikkakunnalla Davao/Intl, 17.07.2020

Perjantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on luvassa verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Manila, 17.07.2020

Perjantaina on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Puerto Princesa, 17.07.2020

Perjantaina on aamupäivällä vielä enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tacloban, 17.07.2020

Perjantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yöllä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Zamboanga, 17.07.2020

Perjantaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla sää muuttuu suurimmaksi osin tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.