Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Filippiinit

Sää Malesia Sää Malesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Taiwan Sää Brunei Sää Brunei Sää Indonesia Sää Malesia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Manila Aikavyöhyke: Asia/Manila

Virtaus

Virtaus Aasia

Lämpötila

Lämpötila Aasia

Lentosää

Lentosää Aasia

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Aasia

Sää paikkakunnalla Davao/Intl, 25.08.2019

Lauantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäisen illan sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yöllä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Manila, 25.08.2019

Lauantaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Puerto Princesa, 25.08.2019

Lauantaina on suurimman osan päivästä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tacloban, 25.08.2019

Lauantaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhään illalla on melkein selkeää säätä. Yöllä on luvassa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Zamboanga, 25.08.2019

Lauantaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Iltapäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Yöllä on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.