Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Filippiinit

Sää Malesia Sää Malesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Indonesia Sää Taiwan Sää Brunei Sää Brunei Sää Indonesia Sää Malesia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manila ManilaManila Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban TaclobanTacloban Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Manila Aikavyöhyke: Asia/Manila

Sade

Sade Aasia

Ilmanpaine

Ilmanpaine Aasia

Lentosää

Lentosää Aasia

Aurinko

Aurinko Aasia

Sää paikkakunnalla Davao/Intl, 21.01.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Manila, 21.01.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Ilta tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Puerto Princesa, 21.01.2019

Sunnuntaina voimme odottaa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tacloban, 21.01.2019

Sunnuntaina on verrattain pilvistä ja sateista. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Zamboanga, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän osittain melkein selkeää. Myöhään illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on luvassa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.