Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Indonesia

Sää Oseania Sää Oseania Sää Oseania Sää Filippiinit Sää Filippiinit Sää Filippiinit Sää Brunei Sää Oseania Sää Vietnam Sää Malesia Sää Itä-Timor Sää Malesia Sää Filippiinit Sää Oseania Sää Thaimaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+8 Aikavyöhyke: Etc/GMT+8

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Aasia

Pilvet

Pilvet Aasia

Sää paikkakunnalla Ambon/Pattimura, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on puolipilvistä. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 21.01.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Medan/Polonia, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pontianak/Supadio, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.