Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Thaimaa

Sää Vietnam Sää Laos Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Indonesia Sää Laos Sää Myanmar Sää Kambodža
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Bangkok Aikavyöhyke: Asia/Bangkok

Lentosää

Lentosää Aasia

Ilmanpaine

Ilmanpaine Aasia

Sade

Sade Aasia

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Aasia

Sää paikkakunnalla Bangkok, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Yöllä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Chiang Mai, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Ilta on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Khon Kaen, 21.11.2017

Aamupäivän vähäpilvisen sään jälkeen on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Phuket/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Myöhään illalla on puolestaan osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Tak, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Ubon Ratchathani, 21.11.2017

Maanantaina on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.