Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Thaimaa

Sää Vietnam Sää Laos Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Indonesia Sää Laos Sää Myanmar Sää Kambodža
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Bangkok Aikavyöhyke: Asia/Bangkok

Lämpötila

Lämpötila Aasia

Aurinko

Aurinko Aasia

Pilvet

Pilvet Aasia

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Aasia

Sää paikkakunnalla Bangkok, 25.08.2019

Sunnuntaina on päivällä poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Illalla on suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla on puolestaan puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Chiang Mai, 25.08.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Khon Kaen, 25.08.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Phuket/Intl, 25.08.2019

Aikaisin aamulla on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo mukanaan puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tak, 25.08.2019

Sunnuntaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Myöhään illalla on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Ubon Ratchathani, 25.08.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja sateista. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.