Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Thaimaa

Sää Vietnam Sää Laos Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Vietnam Sää Malesia Sää Indonesia Sää Laos Sää Myanmar Sää Kambodža
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Asia/Bangkok Aikavyöhyke: Asia/Bangkok

Ilmanpaine

Ilmanpaine Aasia

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Aasia

Aurinko

Aurinko Aasia

Sade

Sade Aasia

Sää paikkakunnalla Bangkok, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Yöllä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Chiang Mai, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Khon Kaen, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Phuket/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla hallitsee etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tak, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Yöllä on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Ubon Ratchathani, 27.09.2017

Tiistaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskiviikkona vastaisena yönä hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.