Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Algeria

Sää Eurooppa Sää Tunisia Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Libya Sää Marokko Sää Niger Sää Eurooppa Sää Mali Sää Westsahara Sää Tunisia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algier AlgierAlgier Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Algiers Aikavyöhyke: Africa/Algiers

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sää paikkakunnalla Adrar, 17.09.2019

Aamun selkeän sään jälkeen sää on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 42 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja puhaltaa suunnasta kaakko, myöhemmin suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Dar-El-Beida, 17.09.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Laghouat, 17.09.2019

Maanantaina on päivällä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla on puolestaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Oran-Senia, 17.09.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Ouargla, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tindouf, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 42 astetta. Yöllä 27 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode.