Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Algeria

Sää Eurooppa Sää Tunisia Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Libya Sää Marokko Sää Niger Sää Eurooppa Sää Mali Sää Westsahara Sää Tunisia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algier AlgierAlgier Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Algiers Aikavyöhyke: Africa/Algiers

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Adrar, 27.06.2019

Aikaisin aamulla on pysyvästi melkein selkeää. Jo aamupäivällä on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 29 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 47 astetta. Yöllä 27 astetta. Suunnasta kaakko aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Dar-El-Beida, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Laghouat, 27.06.2019

Torstaina on suurimman osan päivästä pysyvästi melkein selkeää. Illalla meitä odottaa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä sää muuttuu joskus puolipilviseksi mutta etupäässä tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Oran-Senia, 27.06.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Ouargla, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 31 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 45 astetta. Yöllä 28 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 27.06.2019

Torstaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Iltapäivällä hallitsee osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä. Tuuli vähenee yöllä, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan kaakko.

Sää paikkakunnalla Tindouf, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta länsi Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.