Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Botswana

Sää Angola Sää Namibia Sää Sambia Sää Etelä-Afrikka Sää Zimbabwe
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Gaborone Aikavyöhyke: Africa/Gaborone

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Gaborone, 14.12.2019

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Letlhakane, 14.12.2019

Perjantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli itä aluksi Kohtalaista, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Maun, 14.12.2019

Perjantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Selebi-Phikwe, 14.12.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Ilta on tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta itä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tsabong, 14.12.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.