Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Botswana

Sää Angola Sää Namibia Sää Sambia Sää Etelä-Afrikka Sää Zimbabwe
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Gaborone Aikavyöhyke: Africa/Gaborone

Aurinko

Aurinko Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Gaborone, 27.06.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Yö tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Letlhakane, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Maun, 27.06.2019

Torstaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Selebi-Phikwe, 27.06.2019

Torstaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tsabong, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.