Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Botswana

Sää Angola Sää Namibia Sää Sambia Sää Etelä-Afrikka Sää Zimbabwe
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Gaborone Aikavyöhyke: Africa/Gaborone

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sää paikkakunnalla Gaborone, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhään illalla hallitsee tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli itä aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Letlhakane, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Maun, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 13 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Selebi-Phikwe, 18.08.2019

Aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta itä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tsabong, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.