Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Burkina Faso

Sää Mauritania Sää Norsunluurannikko Sää Togo Sää Mali Sää Niger Sää Benin Sää Ghana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Ouagadougou Aikavyöhyke: Africa/Ouagadougou

Sade

Sade Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Bobo-Dioulasso, 27.06.2019

Torstaina on koko päivän pysyvästi melkein selkeää. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Dori, 27.06.2019

Torstaina on koko päivän pysyvästi melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa selkeää säätä. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Ouagadougou, 27.06.2019

Torstaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Ouahigouya, 27.06.2019

Torstaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.