Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Burkina Faso

Sää Mauritania Sää Norsunluurannikko Sää Togo Sää Mali Sää Niger Sää Benin Sää Ghana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Ouagadougou Aikavyöhyke: Africa/Ouagadougou

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Bobo-Dioulasso, 17.09.2019

Maanantaina on suurimman osan päivästä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Dori, 17.09.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo mukanaan selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Ouagadougou, 17.09.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Ouahigouya, 17.09.2019

Maanantaina on koko päivän osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on kevyesti vaihtelevaa paikallisten kuurojen tai ukkosten kera. Yöllä on puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.