Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Egypti

Sää Aasia Sää Libya Sää Sudan
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandria AlexandriaAlexandria Asyut AsyutAsyut Assuan AssuanAssuan Hurghada HurghadaHurghada Kairo KairoKairo Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Cairo Aikavyöhyke: Africa/Cairo

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sää paikkakunnalla Abu Simbel, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aburdees, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Alexandria/Nouzha, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Asswan, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Asyut, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hurguada, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Yö tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Marsa Alam, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Minya, 21.01.2019

Aamupäivällä on vielä melkein selkeää. Päivän toinen puolisko tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Sharm El Sheikhintl, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Siwa, 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Ilta on vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.