Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 27.05.2019

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhäinen ilta tuo mukanaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta etelä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 18 astetta. Illalla Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi sääksi yksittäisten sadekuurojen kera. Yö tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi. Tuuli vähenee myöhään illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan kaakko.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Upington, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.