Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Sade

Sade Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 27.09.2017

Tiistaina on suurimman osan päivästä puolipilvistä. Illalla meitä odottaa melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli länsi aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Illalla hallitsee pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 27.09.2017

Tiistaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäisen illan sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Yöllä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään erittäin aurinkoista. Iltapäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Yöllä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 11 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Upington, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.