Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Pilvet

Pilvet Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 18.09.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 18.09.2019

Keskiviikkona on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 18.09.2019

Keskiviikkona on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on luvassa enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Upington, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.