Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Virtaus

Virtaus Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 27.05.2018

Sunnuntaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 27.05.2018

Aamupäivällä on enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 27.05.2018

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Upington, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 11 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen.