Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 22.03.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.03.2019

Perjantaina on päivällä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla on vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Myöhään illalla on puolestaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 14 astetta. Heikkoa tuulta, puuskittaisesti Kovaa suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 22.03.2019

Perjantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivällä on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 22.03.2019

Perjantaina on koko päivän puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yöllä on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 22.03.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä vähäpilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Myöhäinen ilta on vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Upington, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.