Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 23.01.2018

Tiistaina on päivällä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta luode, myöhemmin suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on suurimman osan päivästä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä sää muuttuu enimmäkseen selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen. Tuuli vähenee illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan koillinen.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 23.01.2018

Tiistaina on koko päivän suurimmaksi osin melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä on luvassa selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 23.01.2018

Tiistaina meille tulee puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 19 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 23.01.2018

Aamun suurimmaksi osin melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Yö tuo meille puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Upington, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.