Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Jo aamupäivällä sää on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Ilta tuo mukanaan verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskipäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta luode, tuuli heikkenee myöhään illalla voimakkuuteen 2 ja kääntyy suuntaan pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 21 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään selkeää. Illalla hallitsee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta lounas aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Upington, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.