Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Virtaus

Virtaus Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Keskipäivällä Raikasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 20.07.2019

Lauantaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta kaakko aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli vahvistuu illalla ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 20.07.2019

Lauantaina on päivällä melkein selkeää. Tuleva yö tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli etelä aluksi Kohtalaista, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 20.07.2019

Lauantaina on päivällä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Upington, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.