Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Afrikka

Sää Limpopo Sää Limpopo Sää Gauteng Sää Eastern-Cape Sää Limpopo Sää Free-State Sää Zimbabwe Sää Kwazulu-Natal Sää Mpumalanga Sää Namibia Sää Northern-Cape Sää North-West Sää Swazimaa Sää Eastern-Cape Sää Botswana Sää Western-Cape Sää Gauteng Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli on keskipäivällä enenevässä määrin Raikasta.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän puolipilvistä. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä on luvassa verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 12 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Krueger Mpumalanga Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Yöllä on puolestaan enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pietersburg Civil, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla sää muuttuu tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Iltapäivällä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pretoria/Irene, 21.01.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Rustenburg, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivällä hallitsee verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Upington, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.