Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on melkein selkeää. Jo aamupäivällä on melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on luvassa kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Wajir, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.