Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Lentosää

Lentosää Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 28.05.2018

Maanantaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä säätä säätä. Illalla on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 28.05.2018

Maanantaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Yöllä on luvassa osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 28.05.2018

Maanantaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 28.05.2018

Maanantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä on puolipilvistä säätä. Yöllä on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Wajir, 28.05.2018

Maanantaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.