Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 20.07.2019

Lauantaina on aamupäivällä vielä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 20.07.2019

Lauantaina on koko päivän suurimmaksi osin melkein selkeää. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Yöllä on luvassa puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 20.07.2019

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Wajir, 20.07.2019

Aikaisin aamulla on poikkeuksetta melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.