Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä säätä. Myöhään illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän suurimmaksi osin melkein selkeää. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 15 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Wajir, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.