Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä erittäin aurinkoista. Keskipäivän tunneista lähtien on osittain aurinkoista säätä. Myöhäinen ilta tuo meille tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 25.03.2019

Maanantaina on koko päivän erittäin aurinkoista. Myöhään illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Yöllä on luvassa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Wajir, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 27 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.