Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Lentosää

Lentosää Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä melkein selkeää. Jo aamupäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 24 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 27.09.2017

Tiistaina on suurimman osan päivästä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Yöllä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta lounas, illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Wajir, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.