Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Lentosää

Lentosää Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 24.05.2019

Perjantaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta . Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 24.05.2019

Perjantaina on suurimman osan päivästä osittain melkein selkeää. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Wajir, 24.05.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.