Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Aurinko

Aurinko Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 27.05.2020

Aamun etupäässä verrattain selkeän sään jälkeen sää on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo mukanaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 25 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 27.05.2020

Keskiviikkona on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla sää muuttuu kevyesti vaihtelevaksi sääksi paikallisten kuurojen tai ukkosten kera. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 27.05.2020

Keskiviikkona on päivällä suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Myöhään illalla on puolestaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 27.05.2020

Keskiviikkona on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wajir, 27.05.2020

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Yö tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.