Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kenia

Sää Somalia Sää Tansania Sää Tansania Sää Somalia Sää Etiopia Sää Sudan Sää Uganda
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Nairobi Aikavyöhyke: Africa/Nairobi

Sade

Sade Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Garissa, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on selkeää. Jo aamupäivällä sää on osittain melkein selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Kisumu, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nairobi/Kenyatta Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla on puolestaan suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Wajir, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on osittain melkein selkeää. Myöhäinen ilta on vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.