Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lesotho

Sää Zimbabwe Sää Etelä-Afrikka Sää Namibia Sää Swazimaa Sää Botswana Sää Mosambik
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Pilvet

Pilvet Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 17.09.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Jo aamupäivällä on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli on keskipäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 17.09.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Maseru/Mia, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mossel Bay/Cape St. Blaize, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Thohoyandou, 17.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin verrattain selkeäksi, osin myös melkein selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Upington, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.