Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lesotho

Sää Zimbabwe Sää Etelä-Afrikka Sää Namibia Sää Swazimaa Sää Botswana Sää Mosambik
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 27.06.2019

Torstaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Iltapäivällä hallitsee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli on keskipäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 27.06.2019

Torstaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 3 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen, joka vähenee illalla ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 27.06.2019

Torstaina on suurimman osan päivästä pysyvästi melkein selkeää. Illalla meitä odottaa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Iltapäivällä Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Maseru/Mia, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 8 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Mossel Bay/Cape St. Blaize, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Thohoyandou, 27.06.2019

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla hallitsee melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Upington, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta luode Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.