Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Libya

Sää Tunisia Sää Tunisia Sää Egypti Sää Niger Sää Algeria Sää Sudan Sää Chad
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tripoli Aikavyöhyke: Africa/Tripoli

Aurinko

Aurinko Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sää paikkakunnalla Benina, 27.06.2019

Torstaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Perjantaina vastaisena yönä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kufra, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 29 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Sebha, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 25 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Sirte, 27.06.2019

Torstaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tripolis/Intl, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.