Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Libya

Sää Tunisia Sää Tunisia Sää Egypti Sää Niger Sää Algeria Sää Sudan Sää Chad
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tripoli Aikavyöhyke: Africa/Tripoli

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Benina, 17.09.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kufra, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Sebha, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Sirte, 17.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tripolis/Intl, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.