Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Madagaskar

Sää Mosambik Sää Mosambik Sää Tansania Sää Mosambik
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Indian/Antananarivo Aikavyöhyke: Indian/Antananarivo

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 17.07.2020

Perjantaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli on myöhään illalla enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Fort-Dauphin, 17.07.2020

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Hahaya/Intl, 17.07.2020

Aamun verrattain selkeän tai melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Yö tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli kääntyy illalla suuntaan kaakko.

Sää paikkakunnalla Majunga/Mahajanga Amborovy, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Tamatave/Toamasina, 17.07.2020

Perjantaina voimme odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta lounas aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.