Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Madagaskar

Sää Mosambik Sää Mosambik Sää Tansania Sää Mosambik
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Indian/Antananarivo Aikavyöhyke: Indian/Antananarivo

Sade

Sade Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 17.06.2019

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Fort-Dauphin, 17.06.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hahaya/Intl, 17.06.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Majunga/Mahajanga Amborovy, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Tamatave/Toamasina, 17.06.2019

Maanantaina on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.