Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 15 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä. Tuuli vähenee yöllä, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 25.03.2019

Maanantaina on koko päivän erittäin aurinkoista. Myöhään illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä on luvassa enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta itä puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.