Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä osittain melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivällä on etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 14 astetta. Iltapäivällä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 27.05.2018

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 27.05.2018

Sunnuntaina voimme odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.