Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 27.09.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 27.09.2017

Aamun melkein selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 27.09.2017

Tiistaina on päivällä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli länsi aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.