Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Pilvet

Pilvet Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 24.05.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on pysyvästi melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 24.05.2019

Perjantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 24.05.2019

Perjantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.