Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 17 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 27.05.2020

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.