Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 20.07.2019

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen sää on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan poikkeuksetta melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.