Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Marokko

Sää Eurooppa Sää Mauritania Sää Eurooppa Sää Algeria Sää Westsahara
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Casablanca Aikavyöhyke: Africa/Casablanca

Virtaus

Virtaus Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadir al Massira/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Marrakech, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Yö tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 9 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi. Tuuli vähenee yöllä, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla Tanger/Intl, 21.01.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisen sään muutamien sadekuurojen kera jälkeen sää on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Ilta tuo mukanaan vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.