Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Namibia

Sää Etelä-Afrikka Sää Sambia Sää Angola Sää Zimbabwe Sää Botswana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Windhoek Aikavyöhyke: Africa/Windhoek

Pilvet

Pilvet Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Luderitz/Diaz Poin, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ondangwa, 21.01.2019

Maanantaina on päivällä suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla on vaihtelevaa säätä ja osin voimakkaita kuuroja ja ukkosta. Yöllä on puolestaan melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä melkein selkeää. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.