Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Namibia

Sää Etelä-Afrikka Sää Sambia Sää Angola Sää Zimbabwe Sää Botswana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Windhoek Aikavyöhyke: Africa/Windhoek

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sää paikkakunnalla Luderitz/Diaz Poin, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on selkeää. Yö tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Iltapäivällä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Ondangwa, 23.01.2018

Tiistaina on suurimman osan päivästä etupäässä verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla sää muuttuu osittain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.