Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Namibia

Sää Etelä-Afrikka Sää Sambia Sää Angola Sää Zimbabwe Sää Botswana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Windhoek Aikavyöhyke: Africa/Windhoek

Pilvet

Pilvet Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sää paikkakunnalla Luderitz/Diaz Poin, 21.11.2017

Maanantaina on suurimman osan päivästä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa ajoittain verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Ondangwa, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä selkeää. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla on puolestaan osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.