Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Namibia

Sää Etelä-Afrikka Sää Sambia Sää Angola Sää Zimbabwe Sää Botswana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Windhoek Aikavyöhyke: Africa/Windhoek

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sää paikkakunnalla Luderitz/Diaz Poin, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 9.

Sää paikkakunnalla Ondangwa, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään erittäin aurinkoista. Ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.