Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Niger

Sää Chad Sää Mali Sää Benin Sää Ghana Sää Burkina Faso Sää Algeria Sää Libya Sää Togo Sää Kamerun Sää Nigeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Niamey Aikavyöhyke: Africa/Niamey

Virtaus

Virtaus Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadez, 27.06.2019

Aamun melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 29 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bilma, 27.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 43 astetta. Yöllä 28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Niamey/CIV, 27.06.2019

Torstaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Tahoua, 27.06.2019

Torstaina on suurimman osan päivästä etupäässä verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 27 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.