Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Niger

Sää Chad Sää Mali Sää Benin Sää Ghana Sää Burkina Faso Sää Algeria Sää Libya Sää Togo Sää Kamerun Sää Nigeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Niamey Aikavyöhyke: Africa/Niamey

Pilvet

Pilvet Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sää paikkakunnalla Agadez, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Bilma, 17.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Niamey/CIV, 17.09.2019

Aamun kevyesti vaihtelevan sään yksittäisten kuurojen tai ukonilmojen kera jälkeen sää on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Ilta tuo mukanaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tahoua, 17.09.2019

Maanantaina on koko päivän osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Yöllä on luvassa enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.