Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Swazimaa

Sää Zimbabwe Sää Etelä-Afrikka Sää Namibia Sää Botswana Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla George/Intl, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Manzini/Matsapa Intl, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Thohoyandou, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Upington, 17.06.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.