Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Swazimaa

Sää Zimbabwe Sää Etelä-Afrikka Sää Namibia Sää Botswana Sää Mosambik Sää Lesotho
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg Aikavyöhyke: Africa/Johannesburg

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Alexander Bay, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Bloemfontein/Intl, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 12 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Durban/Intl, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla George/Intl, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Johannesburg/OR Tambo International Airport, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Manzini/Matsapa Intl, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Port Elizabeth, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Thohoyandou, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Upington, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.