Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tansania

Sää Sambia Sää Kongo-Kinshasa Sää Uganda Sää Mosambik Sää Kenia Sää Sambia Sää Somalia Sää Ruanda Sää Malawi Sää Burundi
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Dar_es_Salaam Aikavyöhyke: Africa/Dar_es_Salaam

Aurinko

Aurinko Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sää paikkakunnalla Dodoma, 27.06.2019

Torstaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Keskipäivällä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kigoma, 27.06.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko. Tuuli vähenee myöhään illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Mtwara, 27.06.2019

Torstaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja puhaltaa suunnasta etelä, myöhemmin suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Songea, 27.06.2019

Torstaina on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Yöllä on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta kaakko, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.