Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tansania

Sää Sambia Sää Kongo-Kinshasa Sää Uganda Sää Mosambik Sää Kenia Sää Sambia Sää Somalia Sää Ruanda Sää Malawi Sää Burundi
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Dar_es_Salaam Aikavyöhyke: Africa/Dar_es_Salaam

Sade

Sade Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Dodoma, 17.09.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kigoma, 17.09.2019

Aamupäivällä on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Mtwara, 17.09.2019

Maanantaina on päivällä etupäässä verrattain selkeää. Illalla on puolipilvistä säätä. Myöhään illalla on puolestaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Songea, 17.09.2019

Maanantaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä säätä säätä. Myöhään illalla on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta koillinen, myöhemmin suunnasta itä puhaltava tuuli on aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa, yöllä enää Heikkoa.