Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tunisia

Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Libya Sää Algeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tunis Aikavyöhyke: Africa/Tunis

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Sää paikkakunnalla Jendouba, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 22 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Sfax El-Maou, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Tozeur, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 27 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.