Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tunisia

Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Libya Sää Algeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tunis Aikavyöhyke: Africa/Tunis

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Jendouba, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Sfax El-Maou, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli kaakko aluksi Kohtalaista, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tozeur, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli vahvistuu yöllä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 9.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta kaakko aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.