Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tunisia

Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Libya Sää Algeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tunis Aikavyöhyke: Africa/Tunis

Pilvet

Pilvet Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sää paikkakunnalla Jendouba, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhään illalla sää muuttuu selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Sfax El-Maou, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tozeur, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Ilta tuo meille osittain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.