Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tunisia

Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Libya Sää Algeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tunis Aikavyöhyke: Africa/Tunis

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Sää paikkakunnalla Jendouba, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Sfax El-Maou, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain selkeää tai melkein selkeää. Yöllä sää muuttuu osin pilviseksi, osin selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tozeur, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä melkein selkeää. Illalla on verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 21.01.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.