Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Tunisia

Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Libya Sää Algeria
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Tunis Aikavyöhyke: Africa/Tunis

Aurinko

Aurinko Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Lämpötila

Lämpötila Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Jendouba, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Keskipäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Sfax El-Maou, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 10 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Tozeur, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 23.01.2018

Aamun verrattain selkeän tai melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.