Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Argentiina

Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Uruguay Sää Bolivia Sää Brasilia Sää Paraguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bariloche/CIV, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 4 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla hallitsee selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta koillinen, yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Comodoro Rivadavia/CIV, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Yö tuo meille osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Cordoba/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Yö tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta itä, aamupäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla El Calafate Aero, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta länsi aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Rioja ./CIV, 21.11.2017

Aamun vähäpilvisen sään jälkeen sää on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Yö tuo mukanaan selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mendoza/CIV, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Ilta on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Neuquen/CIV, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Paso de Los Libres/CIV, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Posadas ./CIV, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rio Gallegos/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Salta/CIV, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Trelew/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Ushuaia/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 4 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas.