Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Argentiina

Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Uruguay Sää Bolivia Sää Brasilia Sää Paraguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bariloche/CIV, 17.07.2020

Perjantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivällä sää muuttuu kevyesti vaihtelevaksi sääksi yksittäisten sadekuurojen kera. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 17.07.2020

Perjantaina on koko päivän verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on osin verrattain pilvistä, osin melkein selkeää. Yöllä on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 12 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Comodoro Rivadavia/CIV, 17.07.2020

Perjantaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäisen illan sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten sadekuurojen kera. Yöllä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Cordoba/CIV, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 11 astetta. Keskipäivällä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla El Calafate Aero, 17.07.2020

Perjantaina voimme odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla La Rioja ./CIV, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mendoza/CIV, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Neuquen/CIV, 17.07.2020

Perjantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Paso de Los Libres/CIV, 17.07.2020

Perjantaina aamupäivällä on vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Yö on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Posadas ./CIV, 17.07.2020

Perjantaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Illalla sää muuttuu vähäpilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Rio Gallegos/CIV, 17.07.2020

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Salta/CIV, 17.07.2020

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Trelew/CIV, 17.07.2020

Perjantaina on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Ushuaia/CIV, 17.07.2020

Perjantaina on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.