Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Argentiina

Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Uruguay Sää Bolivia Sää Brasilia Sää Paraguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bariloche/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera säätä. Yöllä on vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 2 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Comodoro Rivadavia/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cordoba/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla hallitsee melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla El Calafate Aero, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Rioja ./CIV, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mendoza/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Neuquen/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Paso de Los Libres/CIV, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Posadas ./CIV, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Tuleva yö tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rio Gallegos/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Tuleva yö tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli etelä aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Salta/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Yö tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Trelew/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Iltapäivällä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ushuaia/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.