Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Argentiina

Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Uruguay Sää Bolivia Sää Brasilia Sää Paraguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bariloche/CIV, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 14 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Comodoro Rivadavia/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Cordoba/CIV, 25.03.2019

Aamupäivän vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on odotettavissa verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla El Calafate Aero, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Rioja ./CIV, 25.03.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mendoza/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Neuquen/CIV, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Paso de Los Libres/CIV, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Posadas ./CIV, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rio Gallegos/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Salta/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Trelew/CIV, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 9 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta koillinen, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Ushuaia/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on koko päivän verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.