Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Argentiina

Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Uruguay Sää Bolivia Sää Brasilia Sää Paraguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bariloche/CIV, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ajoittaisen sateen tai räntäsateen kera. Ilta on verrattain pilvistä säätä lumisateen kera. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 20.07.2019

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yö tuo mukanaan vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Comodoro Rivadavia/CIV, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Cordoba/CIV, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille poikkeuksetta melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Keskipäivällä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla El Calafate Aero, 20.07.2019

Aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten lumikuurojen kera. Päivän toinen puolisko tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Rioja ./CIV, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mendoza/CIV, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Neuquen/CIV, 20.07.2019

Aamupäivän puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen on odotettavissa etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Paso de Los Libres/CIV, 20.07.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Posadas ./CIV, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Rio Gallegos/CIV, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta luode Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Salta/CIV, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Trelew/CIV, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Ushuaia/CIV, 20.07.2019

Lauantaina on päivällä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.