Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Argentiina

Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Uruguay Sää Bolivia Sää Brasilia Sää Paraguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis Aikavyöhyke: America/Argentina/San_Luis

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bariloche/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Comodoro Rivadavia/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 12 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cordoba/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla El Calafate Aero, 13.11.2019

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamupäivästä lähtien hallitsee etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla La Rioja ./CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on koko päivän pysyvästi melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on kevyesti vaihtelevaa paikallisten kuurojen tai ukkosten kera. Yöllä on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mendoza/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Neuquen/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 12 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Paso de Los Libres/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Posadas ./CIV, 13.11.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Keskipäivä tuo mukanaan kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Rio Gallegos/CIV, 13.11.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Salta/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Trelew/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta lounas, myöhemmin suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Ushuaia/CIV, 13.11.2019

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla hallitsee suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.