Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä poikkeuksetta melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Ilta on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 16 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 23 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on keskipäivällä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on koko päivän enimmäkseen melkein selkeää. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, iltapäivällä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Iltapäivä tuo meille enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Maraba, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on suurimmaksi osin melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 27.09.2017

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä on vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 27.09.2017

Tiistaina voimme odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 27.09.2017

Aamupäivän osittain melkein selkeän sään jälkeen on odotettavissa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 23 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Yöllä sää muuttuu suurimmaksi osin tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on koko päivän enimmäkseen melkein selkeää. Myöhään illalla on puolipilvistä säätä. Yöllä on luvassa melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.