Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Ilta tuo mukanaan suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 23.01.2018

Aamun verrattain selkeän tai melkein selkeän sään jälkeen sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo mukanaan suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 23.01.2018

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 23.01.2018

Tiistaina voimme odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivällä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Maraba, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö tuo meille osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Yöllä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 26 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 23.01.2018

Tiistaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä säätä säätä. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Yö tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta säätä. Myöhään illalla on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.