Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on selkeää. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä. Ilta tuo mukanaan selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 25 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa muutamien sadekuurojen kera. Myöhäinen ilta on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä puolipilvistä. Tuleva yö tuo meille osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 21.11.2017

Maanantaina voimme odottaa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 21.11.2017

Maanantaina meille tulee puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Maraba, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 21.11.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Ilta tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.11.2017

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.