Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä säätä. Illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 27.05.2018

Aamun selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 27.05.2018

Aamun suurimmaksi osin melkein selkeän sään jälkeen sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä. Tuuli vähenee illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan itä.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Maraba, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on poikkeuksetta puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Tulevana yönä hallitsee pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Myöhään illalla on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.05.2018

Sunnuntaina on päivällä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.