Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 21.01.2019

Aamun melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä. Ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Ilta tuo meille verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivästä lähtien sää on osittain melkein selkeää. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäisen illan sää on ajoittain verrattain selkeää. Yöllä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Maraba, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä . Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän puolipilvistä. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu melkein selkeäksi tai tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen sää on osittain melkein selkeää. Yö tuo mukanaan puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yöllä on luvassa vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän puolipilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Yöllä on luvassa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.