Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 22.01.2020

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 22.01.2020

Keskiviikkona on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Torstaina vastaisena yönä hallitsee puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 22.01.2020

Aamun melkein selkeän sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 22.01.2020

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona voimme odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona voimme odottaa puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Maraba, 22.01.2020

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivällä sää muuttuu osin verrattain selkeäksi, osin myös melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Illalla sää muuttuu suurimmaksi osin tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 22.01.2020

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 27 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 22.01.2020

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.01.2020

Keskiviikkona on koko päivän osittain melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yöllä on luvassa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 23 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on koko päivän puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Torstaina vastaisena yönä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä osittain melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.