Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä osittain melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, iltapäivällä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 42 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 16.09.2019

Aamun melkein selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Maraba, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on päivällä pysyvästi melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on puolestaan melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on osittain melkein selkeää. Ilta on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 23 astetta. Heikkoa tuulta, puuskittaisesti Voimakasta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.