Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäisen illan sää on osin verrattain pilvistä, osin selkeää. Yöllä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on koko päivän etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Maraba, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 20.07.2019

Lauantaina meille tulee pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 23 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 20.07.2019

Aikaisin aamulla on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.