Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 25.03.2019

Aamun pysyvästi melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on verrattain pilvistä, sateista säätä. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Maraba, 25.03.2019

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 25.03.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on pysyvästi melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhäinen ilta on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 25.03.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on suurimman osan päivästä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa verrattain pilvistä, sateista säätä. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.