Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Brasilia

Sää Venezuela Sää Argentiina Sää Chile Sää Ecuador Sää Argentiina Sää Kolumbia Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Peru Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Chile Sää Suriname Sää Paraguay Sää Uruguay
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Cuiaba Aikavyöhyke: America/Cuiaba

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Boa Vista/Intl, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Brasilia/Intl, 27.05.2019

Aamun melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein selkeää tai verrattain selkeää. Ilta tuo meille selkeää säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Campo Grande, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Corumba/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cuiaba/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Fortaleza/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä säätä. Myöhään illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta kaakko aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Londrina/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Maraba, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Myöhään illalla on puolestaan joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Porto Alegre/Intl, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Porto Velho/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Recife/Intl, 27.05.2019

Maanantaina voimme odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rio Branco, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Salvador Bahia/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Santarem/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla on puolestaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sao Paulo/Intl, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.