Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 27.05.2018

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Arica, 27.05.2018

Sunnuntaina on päivällä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla on verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Iquique, 27.05.2018

Sunnuntaina meille tulee etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Serena, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä. Illalla sää muuttuu tähtikirkkaaksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 27.05.2018

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Myöhään illalla sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Temuco, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä hallitsee verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.