Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 27.09.2017

Keskiviikkona on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla hallitsee verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Arica, 27.09.2017

Keskiviikkona on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli lounas aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 27.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 6 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Iquique, 27.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Serena, 27.09.2017

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 27.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 27.09.2017

Keskiviikkona on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 27.09.2017

Keskiviikkona on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivällä hallitsee vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Temuco, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä. Aamupäivästä lähtien hallitsee suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.