Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 22.03.2019

Perjantaina on koko päivän suurimmaksi osin melkein selkeää. Lauantaina vastaisena yönä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Arica, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 22.03.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa pysyvästi melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 10 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Iquique, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla La Serena, 22.03.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 22.03.2019

Perjantaina on koko päivän osittain melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yöllä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Temuco, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä hallitsee etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.