Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Arica, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 21.01.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivästä lähtien on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Iquique, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla La Serena, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yöllä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä säätä. Yöllä on enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Temuco, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä on melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.