Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla hallitsee melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Arica, 16.09.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 15 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta lounas, joka vähenee myöhään illalla ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Iquique, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta lounas aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Serena, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 16.09.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 16.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Temuco, 16.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.