Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 28.05.2019

Tiistaina on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskiviikkona vastaisena yönä hallitsee melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Arica, 28.05.2019

Tiistaina aamupäivällä on vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain selkeää. Myöhäinen ilta on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 28.05.2019

Tiistaina voimme odottaa puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Iquique, 28.05.2019

Tiistaina on poikkeuksetta enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Tulevana yönä hallitsee verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Serena, 28.05.2019

Tiistaina on koko päivän puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on luvassa osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 28.05.2019

Aamupäivän vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on odotettavissa osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 28.05.2019

Tiistaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Ilta tuo meille tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 28.05.2019

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä säätä. Yöllä on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Temuco, 28.05.2019

Tiistaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.