Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Arica, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Myöhäisen illan sää on puolipilvistä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Iquique, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Tiistaina vastainen yö tuo meille osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla La Serena, 21.11.2017

Aamupäivällä on aluksi vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Myöhään illalla on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 21.11.2017

Maanantaina meille tulee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Temuco, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.