Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Arica, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Iquique, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä poikkeuksetta melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivällä on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla La Serena, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 8 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Temuco, 23.01.2018

Aamun vaihtelevan tai verrattain pilvisen, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla osittain melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.