Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Arica, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 7 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Iquique, 20.07.2019

Lauantaina meille tulee puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla La Serena, 20.07.2019

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamupäivästä lähtien hallitsee puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta luode Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Temuco, 20.07.2019

Lauantaina on poikkeuksetta verrattain pilvistä ja sateista. Tulevana yönä hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta luode.