Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Chile

Sää Argentiina Sää Argentiina Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Peru Sää Uruguay Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Paraguay Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago SantiagoSantiago Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Santiago Aikavyöhyke: America/Santiago

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Antofagasta, 12.12.2019

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla sää muuttuu ajoittain verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Arica, 12.12.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pysyvästi melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Concepcion, 12.12.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Iquique, 12.12.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla La Serena, 12.12.2019

Torstaina on koko päivän melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä. Yöllä on luvassa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Montt, 12.12.2019

Torstaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 12.12.2019

Torstaina voimme odottaa vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 7 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 12.12.2019

Torstaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Illalla on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Temuco, 12.12.2019

Torstaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Myöhään illalla hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.