Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ecuador

Sää Peru Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guayaquil Aikavyöhyke: America/Guayaquil

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guayaquil/CIV, 17.06.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla sää muuttuu suurimmaksi osin tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Latacunga/CIV, 17.06.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Manta, 17.06.2019

Maanantaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä säätä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Quito/Intl, 17.06.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille osittain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.