Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ecuador

Sää Peru Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guayaquil Aikavyöhyke: America/Guayaquil

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guayaquil/CIV, 06.07.2020

Sunnuntaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Latacunga/CIV, 06.07.2020

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Manta, 06.07.2020

Aikaisin aamulla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Yö tuo mukanaan melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Quito/Intl, 06.07.2020

Sunnuntaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.