Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ecuador

Sää Peru Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guayaquil Aikavyöhyke: America/Guayaquil

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guayaquil/CIV, 23.08.2019

Perjantaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Yöllä on luvassa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Latacunga/CIV, 23.08.2019

Aikaisin aamulla on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Ilta tuo mukanaan puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta etelä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Manta, 23.08.2019

Perjantaina on koko päivän pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Myöhään illalla on puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Yöllä on luvassa melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Quito/Intl, 23.08.2019

Perjantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.