Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ecuador

Sää Peru Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guayaquil Aikavyöhyke: America/Guayaquil

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guayaquil/CIV, 20.10.2019

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti verrattain selkeäksi ja puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Latacunga/CIV, 20.10.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Manta, 20.10.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä on osittain melkein selkeää. Yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Quito/Intl, 20.10.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivällä hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.