Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Falklandinseln

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Stanley Aikavyöhyke: Atlantic/Stanley

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Mount Pleasant/Falkland Island, 18.10.2019

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta pohjoinen, myöhemmin suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Pebble Island, 18.10.2019

Aikaisin aamulla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Yö tuo mukanaan laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. keskipäivällä suunnasta lounas puhaltava tuuli kääntyy suuntaan länsi, enenevässä määrin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Weddell Island, 18.10.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä säätä. Yö tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta länsi, myöhemmin suunnasta luode.