Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Falklandinseln

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Stanley Aikavyöhyke: Atlantic/Stanley

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Mount Pleasant/Falkland Island, 13.07.2020

Maanantaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Yöllä sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta etelä, keskipäivällä suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Pebble Island, 13.07.2020

Maanantaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta etelä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Weddell Island, 13.07.2020

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.