Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Falklandinseln

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Stanley Aikavyöhyke: Atlantic/Stanley

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Mount Pleasant/Falkland Island, 21.08.2019

Aikaisin aamulla on poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Iltapäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pebble Island, 21.08.2019

Tiistaina voimme odottaa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Weddell Island, 21.08.2019

Tiistaina on päivällä poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Illalla on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta lounas.