Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kolumbia

Sää Peru Sää Venezuela Sää Venezuela Sää Ecuador Sää Peru Sää Ecuador Sää Venezuela Sää Peru Sää Brasilia Sää Venezuela Sää Ecuador
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogotá BogotáBogotá Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Bogota Aikavyöhyke: America/Bogota

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barranquilla/Ernesto Cortisso, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten sadekuurojen kera. Myöhäinen ilta on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Cartagena/Rafael Nunez, 16.09.2019

Aamun melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Keskipäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rio Negro/J.M.Cordova, 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain selkeää. Myöhäinen ilta on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.