Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Paraguay

Sää Brasilia Sää Brasilia Sää Bolivia Sää Argentiina
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 18.08.2019

Sunnuntaina on päivällä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Maanantaina vastainen yö tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 14 astetta. Illalla Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Foz do Iguacu/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Villarrica, 18.08.2019

Sunnuntaina on päivällä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.