Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli länsi aluksi Kohtalaista, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 27.09.2017

Tiistaina voimme odottaa verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Illalla hallitsee enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 27.09.2017

Tiistaina on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on enimmäkseen selkeää säätä. Yöllä on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.