Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 19.08.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 19.08.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 19.08.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 19.08.2019

Maanantaina voimme odottaa laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 19.08.2019

Maanantaina voimme odottaa vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 19.08.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 19.08.2019

Maanantaina on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Myöhään illalla Kohtalaista tuulta suunnasta kaakko.