Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 21.10.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 21.10.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Iltapäivällä on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 21.10.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 21.10.2019

Maanantaina on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 21.10.2019

Maanantaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla hallitsee suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 21.10.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on melkein selkeää säätä. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 21.10.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.