Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 23.06.2018

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 23.06.2018

Perjantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 23.06.2018

Perjantaina voimme odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 23.06.2018

Perjantaina voimme odottaa laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 23.06.2018

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 23.06.2018

Perjantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 23.06.2018

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä säätä. Yöllä on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Myöhään illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.