Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 20.02.2018

Tiistaina on pitkään erittäin aurinkoista. Iltapäivällä on osittain aurinkoista säätä. Yöllä on tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 20.02.2018

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 20.02.2018

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Myöhään illalla sää muuttuu melkein selkeäksi tai tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 20.02.2018

Tiistaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 20.02.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on osittain aurinkoista säätä. Ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 20.02.2018

Tiistaina on koko päivän puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on melkein selkeää tai tähtikirkasta. Yöllä on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 20.02.2018

Tiistaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.