Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 20.06.2019

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 20.06.2019

Torstaina on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 20.06.2019

Torstaina on aamupäivällä vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Illalla on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 20.06.2019

Torstaina meille tulee etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 20.06.2019

Torstaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 20.06.2019

Torstaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 20.06.2019

Torstaina meille tulee etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Myöhään illalla Myrskyistä, puuskittaisesti Hirmumyrskyn kaltaista tuulta suunnasta kaakko.