Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 9 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 21.11.2017

Maanantaina meille tulee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Voimakasta.