Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 17.02.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Yö tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 12 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 17.02.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 17.02.2019

Sunnuntaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 17.02.2019

Sunnuntaina meille tulee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Ilta tuo meille osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.