Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 06.07.2020

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 06.07.2020

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 20 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 06.07.2020

Sunnuntaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera säätä. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 06.07.2020

Sunnuntaina on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 06.07.2020

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 06.07.2020

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 06.07.2020

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta pohjoinen, myöhään illalla Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.