Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Peru

Sää Ecuador Sää Ecuador Sää Brasilia Sää Ecuador Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Chile
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Lima Aikavyöhyke: America/Lima

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arequipa, 25.04.2019

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cuzco, 25.04.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 25.04.2019

Keskiviikkona on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Yöllä on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Lima/Callao/CIV, 25.04.2019

Aamupäivän puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Pucallpa, 25.04.2019

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tarapoto, 25.04.2019

Aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Trujillo, 25.04.2019

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.