Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suriname

Sää Ranskan Guayana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Guyana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Paramaribo Aikavyöhyke: America/Paramaribo

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Johan A. Pengel, 27.06.2019

Torstaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa verrattain pilvistä, sateista säätä. Illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Nickerie, 27.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Zorg En Hoop, 27.06.2019

Aamun etupäässä verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.