Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suriname

Sää Ranskan Guayana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Guyana
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Paramaribo Aikavyöhyke: America/Paramaribo

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Johan A. Pengel, 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Nickerie, 16.09.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Zorg En Hoop, 16.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.