Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uruguay

Sää Argentiina Sää Brasilia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Montevideo Aikavyöhyke: America/Montevideo

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Capitan Corbeta Intl., 22.01.2020

Aamupäivän vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Carrasco, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään osittain melkein selkeää. Illalla sää muuttuu tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Durazno, 22.01.2020

Aamun verrattain pilvisen, mutta suurimmaksi osin kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Ilta tuo meille selkeää säätä . Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.