Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uruguay

Sää Argentiina Sää Brasilia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Montevideo Aikavyöhyke: America/Montevideo

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Capitan Corbeta Intl., 16.09.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Carrasco, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Durazno, 16.09.2019

Aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Päivän toinen puolisko tuo meille enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.