Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 23.03.2018

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.03.2018

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä Raikasta tai Voimakasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 23.03.2018

Torstaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 23.03.2018

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla sää muuttuu selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Merida, 23.03.2018

Torstaina on päivällä suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 23.03.2018

Torstaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.