Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Merida, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä säätä. Illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.