Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Iltapäivällä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu osittain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä. Illalla hallitsee enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Merida, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä melkein selkeää. Illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.