Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 16.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 28 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 16.09.2019

Maanantaina on päivällä etupäässä verrattain selkeää. Illalla on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Myöhään illalla on puolestaan osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on osittain aurinkoista säätä. Myöhäinen ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Merida, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.