Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 24.05.2019

Perjantaina on aamupäivällä vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivällä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.05.2019

Perjantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Suunnasta itä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 24.05.2019

Perjantaina voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Merida, 24.05.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Yö on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 24.05.2019

Perjantaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Yöllä sää muuttuu osittain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.