Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 21.07.2018

Lauantaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.07.2018

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Suunnasta itä aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 21.07.2018

Lauantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 21.07.2018

Lauantaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Merida, 21.07.2018

Lauantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 21.07.2018

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.