Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 22.01.2020

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä osittain melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, iltapäivällä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Merida, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 22.01.2020

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.