Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Venezuela

Sää Guyana Sää Brasilia Sää Kolumbia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Caracas Aikavyöhyke: America/Caracas

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acarigua, 18.12.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 18.12.2017

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 18.12.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ciudad Bolivar, 18.12.2017

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Ilta tuo meille melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Merida, 18.12.2017

Maanantaina on päivällä selkeää. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Porlamar, 18.12.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.