Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Baleaarit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ibiza IbizaIbiza Mahón MahónMahón Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Madrid Aikavyöhyke: Europe/Madrid

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Ibiza, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 10 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Menorca-Maó, 21.01.2019

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.