Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 01.05.2016

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 01.05.2016

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 01.05.2016

Sunnuntaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 01.05.2016

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 01.05.2016

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä säätä. Yöllä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 9.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 01.05.2016

Sunnuntaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhään illalla on puolipilvistä säätä. Yöllä on luvassa osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.