Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 01.09.2016

Aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Päivän toinen puolisko tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 01.09.2016

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 01.09.2016

Torstaina voimme odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 23 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta pohjoinen, yöllä suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 01.09.2016

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 01.09.2016

Torstaina on koko päivän etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäisen illan sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yöllä on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 01.09.2016

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä säätä. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.