Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Sade

Sade Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 27.11.2015

Torstaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 27.11.2015

Torstaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 20 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 27.11.2015

Torstaina on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli kääntyy yöllä suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 27.11.2015

Torstaina voimme odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 27.11.2015

Torstaina meille tulee vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 27.11.2015

Torstaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.