Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 29.07.2014

Tiistaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta koillinen, myöhemmin suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 29.07.2014

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen, yöllä suunnasta länsi puhaltava tuuli on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 29.07.2014

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 29.07.2014

Tiistaina meille tulee puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 29.07.2014

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 9.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 29.07.2014

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.