Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Sade

Sade Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 29.07.2015

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta koillinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 29.07.2015

Keskiviikkona on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 29.07.2015

Keskiviikkona on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 23 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli kääntyy yöllä suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 29.07.2015

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 29.07.2015

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 9.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 29.07.2015

Keskiviikkona on pitkään melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.