Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 31.05.2017

Keskiviikkona on pitkään osittain melkein selkeää. Illalla hallitsee puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 31.05.2017

Keskiviikkona on koko päivän osittain melkein selkeää. Torstaina vastaisena yönä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 20 astetta. Kohtalaista tai Raikasta tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 31.05.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 31.05.2017

Keskiviikkona on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäisen illan sää on ajoittain verrattain selkeää. Yöllä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 31.05.2017

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 31.05.2017

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.