Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 08.07.2015

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 08.07.2015

Keskiviikkona on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 08.07.2015

Keskiviikkona on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 08.07.2015

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 08.07.2015

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. illalla raikastava, suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 08.07.2015

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.