Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 24.07.2014

Aamupäivän melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta koillinen, myöhemmin suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 24.07.2014

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 24.07.2014

Keskiviikkona on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 24.07.2014

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 24.07.2014

Keskiviikkona on koko päivän etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen Raikasta tai Voimakasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 24.07.2014

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivä tuo mukanaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.