Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli kääntyy aamupäivällä suuntaan koillinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli kääntyy iltapäivällä suuntaan koillinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.