Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 27.04.2017

Keskiviikkona on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 27.04.2017

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera säätä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta etelä, joka vähenee myöhään illalla ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 27.04.2017

Aamupäivän verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen loppupäivä tuo puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 27.04.2017

Keskiviikkona on päivällä etupäässä melkein selkeää. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 27.04.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 27.04.2017

Keskiviikkona on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.