Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 28.05.2015

Torstaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 28.05.2015

Torstaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 28.05.2015

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 28.05.2015

Torstaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 28.05.2015

Aamun melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli vahvistuu keskipäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 28.05.2015

Torstaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.