Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 25.07.2017

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 23 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 25.07.2017

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 25.07.2017

Maanantaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 25.07.2017

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 25.07.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Voimakasta tai Kovaa, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 25.07.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.