Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 27.05.2018

Sunnuntaina on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. illalla raikastava, suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 27.05.2018

Sunnuntaina on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivästä lähtien sää on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 17 astetta. illalla raikastava, suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä säätä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Iltapäivällä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.