Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 01.06.2016

Aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Päivän toinen puolisko tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 01.06.2016

Tiistaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli kääntyy yöllä suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 01.06.2016

Tiistaina on koko päivän osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskiviikkona vastaisena yönä sää muuttuu melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 01.06.2016

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamupäivästä lähtien hallitsee melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 01.06.2016

Tiistaina on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla sää muuttuu melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 01.06.2016

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.