Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 25.02.2017

Lauantaina voimme odottaa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 25.02.2017

Lauantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on melkein selkeää. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 17 astetta. Kohtalaista tai Raikasta tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 25.02.2017

Lauantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta aluksi suunnasta pohjoinen, yöllä suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 25.02.2017

Lauantaina on suurimman osan päivästä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 25.02.2017

Lauantaina voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 25.02.2017

Lauantaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.