Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 23.01.2018

Aamun melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä säätä. Keskipäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on melkein selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.