Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 25.11.2014

Tiistaina on päivällä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Tuleva yö tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 25.11.2014

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä on suurimmaksi osin melkein selkeää. Yö tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 25.11.2014

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Jo aamupäivästä lähtien sää on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 25.11.2014

Tiistaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Illalla hallitsee etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 25.11.2014

Tiistaina on koko päivän puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Myöhäisen illan sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Yöllä on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 25.11.2014

Tiistaina on suurimman osan päivästä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla meitä odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.