Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 28.11.2014

Torstaina on koko päivän puolipilvistä. Myöhään illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on luvassa osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 28.11.2014

Torstaina on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 28.11.2014

Torstaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta pohjoinen, myöhemmin suunnasta länsi puhaltava tuuli on aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta, yöllä enää Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 28.11.2014

Torstaina on koko päivän puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhään illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on luvassa verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. yöllä suunnasta luode puhaltava tuuli kääntyy suuntaan lounas, enenevässä määrin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 28.11.2014

Torstaina on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 28.11.2014

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivästä lähtien sää on enimmäkseen melkein selkeää. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.