Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 30.06.2016

Keskiviikkona on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta koillinen, myöhemmin suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 30.06.2016

Keskiviikkona on koko päivän enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä on luvassa ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 30.06.2016

Keskiviikkona on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 30.06.2016

Aamupäivän osittain melkein selkeän sään jälkeen on odotettavissa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli vahvistuu illalla ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 30.06.2016

Keskiviikkona on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 30.06.2016

Keskiviikkona on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.