Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 02.09.2014

Tiistaina meille tulee vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 02.09.2014

Tiistaina on aamupäivällä vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa melkein selkeää säätä. Illalla on osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 02.09.2014

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä on puolipilvistä säätä. Myöhään illalla on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 02.09.2014

Tiistaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 02.09.2014

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 02.09.2014

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.