Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 27.09.2017

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 27.09.2017

Keskiviikkona on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä on luvassa joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 27.09.2017

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 27.09.2017

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 27.09.2017

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. illalla raikastava, suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 27.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.