Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 01.10.2016

Lauantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 01.10.2016

Lauantaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä säätä. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 01.10.2016

Lauantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 01.10.2016

Lauantaina on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 01.10.2016

Lauantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 01.10.2016

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.