Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 08.10.2015

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 08.10.2015

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla hallitsee melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 22 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 08.10.2015

Torstaina on suurimman osan päivästä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla meitä odottaa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yöllä sää muuttuu tähtikirkkaaksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 08.10.2015

Torstaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 08.10.2015

Torstaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 08.10.2015

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.