Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 24.03.2017

Perjantaina meille tulee puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 24.03.2017

Perjantaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta pohjoinen, yöllä suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 24.03.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 24.03.2017

Aamun etupäässä verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Ilta tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 24.03.2017

Perjantaina on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 24.03.2017

Perjantaina on koko päivän puolipilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.