Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 06.03.2015

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 06.03.2015

Torstaina on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Kohtalaista tai Raikasta tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 06.03.2015

Aamun etupäässä verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 06.03.2015

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 06.03.2015

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 06.03.2015

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.