Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 22.03.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivästä lähtien on etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivä on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta pohjoinen Raikasta tai Voimakasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 22.03.2019

Aikaisin aamulla on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 22.03.2019

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää säätä säätä. Myöhään illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.