Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 25.01.2017

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 25.01.2017

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla hallitsee enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 25.01.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 25.01.2017

Keskiviikkona on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla sää muuttuu tähtikirkkaaksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 25.01.2017

Keskiviikkona on puolipilvistä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 25.01.2017

Aamupäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.