Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kanariansaaret

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Canary Aikavyöhyke: Atlantic/Canary

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Fuerteventura-Aeropuerto, 21.01.2019

Maanantaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Erityisesti aamulla Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hierro-Aeropuerto, 21.01.2019

Maanantaina voimme odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista tai Raikasta tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Palma-Aeropuerto, 21.01.2019

Maanantaina on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta ja puhaltaa suunnasta pohjoinen, myöhemmin suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Lanzarote-Aeropuerto, 21.01.2019

Maanantaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Myöhään illalla hallitsee tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Las Palmas de Gran Canaria, 21.01.2019

Maanantaina voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santa Cruz de Tenerife, 21.01.2019

Aamun etupäässä melkein selkeän sään jälkeen sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.