Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Emilia-Romagna

Sää Venetien Sää Venetien Sää Toskana Sää Venetien Sää Venetien Sää Venetien Sää San Marino Sää Venetien Sää Toskana Sää Umbrien Sää Lombardei Sää Piemont Sää Ligurien Sää Marken
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bologna BolognaBologna Ferrara FerraraFerrara Modena ModenaModena Parma ParmaParma Piacenza PiacenzaPiacenza Ravenna RavennaRavenna Rimini RiminiRimini Monte Cimone Monte CimoneMonte Cimone © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Sade

Sade Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Bologna/Borgo Panigale, 15.12.2019

Aikaisin aamulla on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Cervia, 15.12.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Ferrara, 15.12.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Modena, 15.12.2019

Sunnuntaina on päivällä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Monte Cimone, 15.12.2019

Sunnuntaina voimme odottaa verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta länsi Voimakasta tai Kovaa tuulta, puuskittaisesti Hirmumyrskyn kaltaista.

Sää paikkakunnalla Parma, 15.12.2019

Sunnuntaina on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Piacenza, 15.12.2019

Sunnuntaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Myöhään illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rimini, 15.12.2019

Aikaisin aamulla on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.