Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Espanja

Sää Ranska Sää Castilla y León Sää Comunidad de Madrid Sää País Vasco Sää País Vasco Sää Comunidad Valenciana Sää País Vasco Sää Baleaarit Sää Baleaarit Sää Andorra Sää Baleaarit Sää Ranska Sää Cantabria Sää País Vasco Sää La Rioja Sää Andalucía Sää Galicia Sää Portugali Sää Comunidad de Madrid Sää Castilla y León Sää Castilla-La Mancha Sää Principado de Asturias Sää Extremadura Sää Comunidad Foral de Navarra Sää Catalunya Sää Comunidad Valenciana Sää Región de Murcia Sää Aragón
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Madrid Aikavyöhyke: Europe/Madrid

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta ja puhaltaa suunnasta itä, myöhemmin suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cáceres, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Coruña, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Murcia, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Illalla hallitsee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Sevilla, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 11 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Valladolid, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Vigo-Peinador, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.