Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Espanja

Sää Ranska Sää Castilla y León Sää Comunidad de Madrid Sää País Vasco Sää País Vasco Sää Comunidad Valenciana Sää País Vasco Sää Baleaarit Sää Baleaarit Sää Andorra Sää Baleaarit Sää Ranska Sää Cantabria Sää País Vasco Sää La Rioja Sää Andalucía Sää Galicia Sää Portugali Sää Comunidad de Madrid Sää Castilla y León Sää Castilla-La Mancha Sää Principado de Asturias Sää Extremadura Sää Comunidad Foral de Navarra Sää Catalunya Sää Comunidad Valenciana Sää Región de Murcia Sää Aragón
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Madrid Aikavyöhyke: Europe/Madrid

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja sateista. Iltapäivällä hallitsee melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 4 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Maanantaina vastainen yö tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Cáceres, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Ilta tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisen sään yksittäisten sadekuurojen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Coruña, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain selkeäksi ja puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 9 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta luode puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Murcia, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera säätä. Illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Sevilla, 21.01.2019

Sunnuntaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 6 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Valladolid, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Illalla on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Vigo-Peinador, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.