Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Espanja

Sää Ranska Sää Castilla y León Sää Comunidad de Madrid Sää País Vasco Sää País Vasco Sää Comunidad Valenciana Sää País Vasco Sää Baleaarit Sää Baleaarit Sää Andorra Sää Baleaarit Sää Ranska Sää Cantabria Sää País Vasco Sää La Rioja Sää Andalucía Sää Galicia Sää Portugali Sää Comunidad de Madrid Sää Castilla y León Sää Castilla-La Mancha Sää Principado de Asturias Sää Extremadura Sää Comunidad Foral de Navarra Sää Catalunya Sää Comunidad Valenciana Sää Región de Murcia Sää Aragón
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Madrid Aikavyöhyke: Europe/Madrid

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä etupäässä verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Cáceres, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osittain aurinkoista säätä. Myöhään illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Coruña, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivästä lähtien sää on osittain melkein selkeää. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Murcia, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Sevilla, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 20 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Valladolid, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Vigo-Peinador, 18.08.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.