Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Espanja

Sää Ranska Sää Castilla y León Sää Comunidad de Madrid Sää País Vasco Sää País Vasco Sää Comunidad Valenciana Sää País Vasco Sää Baleaarit Sää Baleaarit Sää Andorra Sää Baleaarit Sää Ranska Sää Cantabria Sää País Vasco Sää La Rioja Sää Andalucía Sää Galicia Sää Portugali Sää Comunidad de Madrid Sää Castilla y León Sää Castilla-La Mancha Sää Principado de Asturias Sää Extremadura Sää Comunidad Foral de Navarra Sää Catalunya Sää Comunidad Valenciana Sää Región de Murcia Sää Aragón
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Madrid Aikavyöhyke: Europe/Madrid

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Illalla sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Cáceres, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Coruña, 27.05.2019

Maanantaina on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 13 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 11 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Murcia, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli lounas aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Sevilla, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Valladolid, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Vigo-Peinador, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.