Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Sade

Sade Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 31.08.2015

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 31.08.2015

Sunnuntaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 31.08.2015

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.