Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 26.10.2014

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 26.10.2014

Sunnuntaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 0 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 26.10.2014

Aamun etupäässä verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.