Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 30.07.2016

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Illalla hallitsee vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 30.07.2016

Lauantaina on päivällä melkein selkeää. Sunnuntaina vastainen yö tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 30.07.2016

Lauantaina on pitkään melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.