Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 30.11.2014

Lauantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 30.11.2014

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli vahvistuu yöllä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 30.11.2014

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä ja sateista. Iltapäivällä on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Yöllä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.