Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 25.02.2017

Lauantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 25.02.2017

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti pilvistä säätä ja yksittäisiä lumikuuroja säätä. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta lounas, myöhemmin suunnasta etelä puhaltava tuuli on aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä, yöllä enää Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 25.02.2017

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi sääksi muutamisen lumikuurojen kera. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta lounas, myöhemmin suunnasta etelä puhaltava tuuli on aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa, yöllä enää Heikkoa.