Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 26.06.2017

Sunnuntaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 26.06.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 26.06.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Keskipäivä tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.