Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 25.01.2017

Aikaisin aamulla on vielä kevyesti vaihtelevaa yksittäisten lumikuurojen kera. Jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 25.01.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Ilta tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 25.01.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.