Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 04.05.2016

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Keskipäivä tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 04.05.2016

Keskiviikkona meille tulee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 3 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 04.05.2016

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yö tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.