Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 16.12.2017

Lauantaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Iltapäivä on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Ilta tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 16.12.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen räntäsateen ja sateen kera. Yö tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko. Tuuli vähenee myöhään illalla, on sitten Kohtalaista ja kääntyy suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 16.12.2017

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä säätä. Yöllä on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.