Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 31.01.2015

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivällä on melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 31.01.2015

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 31.01.2015

Lauantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.