Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 29.06.2016

Keskiviikkona on koko päivän melkein selkeää tai verrattain selkeää. Myöhään illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä on luvassa puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 29.06.2016

Keskiviikkona voimme odottaa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta kaakko, illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 29.06.2016

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.