Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 25.10.2016

Tiistaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen räntäsateen ja sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 25.10.2016

Tiistaina on verrattain pilvistä ja sateista. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli on Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja puhaltaa suunnasta kaakko, myöhemmin suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 25.10.2016

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli vahvistuu keskipäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.