Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 02.10.2016

Sunnuntaina on koko päivän osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Myöhäisen illan sää on suurimmaksi osin tähtikirkasta. Yöllä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 02.10.2016

Sunnuntaina on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 8 astetta. yöllä raikastava, suunnasta kaakko puhaltava tuuli on keskimäärin Kovaa, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 02.10.2016

Sunnuntaina on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 9 astetta. yöllä raikastava, suunnasta kaakko puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.