Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 12.02.2016

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 12.02.2016

Perjantaina on suurimman osan päivästä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 12.02.2016

Perjantaina on suurimman osan päivästä enimmäkseen melkein selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.