Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 31.08.2016

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 31.08.2016

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä. Ilta tuo mukanaan suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 31.08.2016

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla hallitsee melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.