Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 02.11.2014

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen räntäsateen ja sateen kera. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 02.11.2014

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 3 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 02.11.2014

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Ilta tuo mukanaan verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 3 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta koillinen.