Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 01.04.2015

Keskiviikkona on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 01.04.2015

Keskiviikkona on koko päivän suurimmaksi osin melkein selkeää. Myöhään illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -5 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 01.04.2015

Keskiviikkona on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain selkeäksi ja puolipilviseksi sääksi. Yö tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.