Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Islanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavík ReykjavíkReykjavík © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik Aikavyöhyke: Atlantic/Reykjavik

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Akureyri, 29.11.2015

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Keflavikurflugvollur, 29.11.2015

Lauantaina on pitkään kevyesti vaihtelevaa yksittäisten lumikuurojen kera. Myöhään illalla hallitsee puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 29.11.2015

Lauantaina aamupäivällä on vielä kevyesti vaihtelevaa yksittäisten lumikuurojen kera. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Ilta on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.