Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Italia

Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Sardinien Sää Kroatia Sää Sveitsi Sää Latium Sää Liechtenstein Sää San Marino Sää Malta Sää Kreikka Sää Ranska Sää Kroatia Sää Ranska Sää Montenegro Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Kampanien Sää Albania Sää Unkari Sää Sardinien Sää Friaul-Julisch Venetien Sää Venetien Sää Aostatal Sää Kalabrien Sää Latium Sää Slovenia Sää Piemont Sää Toskana Sää Emilia-Romagna Sää Sizilien Sää Umbrien Sää Serbia Sää Sveitsi Sää Lombardei Sää Basilikata Sää Apulien Sää Itävalta Sää Abruzzen Sää Marken Sää Trentino-Südtirol Sää Ligurien Sää Afrikka Sää Molise
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Sade

Sade Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Ancona, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Reggio Calabria, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.