Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Italia

Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Sardinien Sää Kroatia Sää Sveitsi Sää Latium Sää Liechtenstein Sää San Marino Sää Malta Sää Kreikka Sää Ranska Sää Kroatia Sää Ranska Sää Montenegro Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Kampanien Sää Albania Sää Unkari Sää Sardinien Sää Friaul-Julisch Venetien Sää Venetien Sää Aostatal Sää Kalabrien Sää Latium Sää Slovenia Sää Piemont Sää Toskana Sää Emilia-Romagna Sää Sizilien Sää Umbrien Sää Serbia Sää Sveitsi Sää Lombardei Sää Basilikata Sää Apulien Sää Itävalta Sää Abruzzen Sää Marken Sää Trentino-Südtirol Sää Ligurien Sää Afrikka Sää Molise
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Ancona, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Tuleva yö tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Iltapäivällä on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta luode Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Keskipäivä tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aamun verrattain pilvisen, sateisen sään kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli vahvistuu yöllä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla Reggio Calabria, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla kevyesti vaihtelevaksi sääksi yksittäisten sadekuurojen kera. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta koillinen.