Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Italia

Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Sardinien Sää Kroatia Sää Sveitsi Sää Latium Sää Liechtenstein Sää San Marino Sää Malta Sää Kreikka Sää Ranska Sää Kroatia Sää Ranska Sää Montenegro Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Kampanien Sää Albania Sää Unkari Sää Sardinien Sää Friaul-Julisch Venetien Sää Venetien Sää Aostatal Sää Kalabrien Sää Latium Sää Slovenia Sää Piemont Sää Toskana Sää Emilia-Romagna Sää Sizilien Sää Umbrien Sää Serbia Sää Sveitsi Sää Lombardei Sää Basilikata Sää Apulien Sää Itävalta Sää Abruzzen Sää Marken Sää Trentino-Südtirol Sää Ligurien Sää Afrikka Sää Molise
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Ancona, 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Reggio Calabria, 27.05.2020

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.