Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Italia

Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Kroatia Sää Sardinien Sää Kroatia Sää Sveitsi Sää Latium Sää Liechtenstein Sää San Marino Sää Malta Sää Kreikka Sää Ranska Sää Kroatia Sää Ranska Sää Montenegro Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Kampanien Sää Albania Sää Unkari Sää Sardinien Sää Friaul-Julisch Venetien Sää Venetien Sää Aostatal Sää Kalabrien Sää Latium Sää Slovenia Sää Piemont Sää Toskana Sää Emilia-Romagna Sää Sizilien Sää Umbrien Sää Serbia Sää Sveitsi Sää Lombardei Sää Basilikata Sää Apulien Sää Itävalta Sää Abruzzen Sää Marken Sää Trentino-Südtirol Sää Ligurien Sää Afrikka Sää Molise
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Càgliari CàgliariCàgliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milano MilanoMilano Napoli NapoliNapoli Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rom RomRom Venedig VenedigVenedig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Ancona, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on poikkeuksetta verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Tulevana yönä hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Aikaisin aamulla on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Illalla on tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 12 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Reggio Calabria, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.