Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Norja

Sää Aasia Sää Suomi Sää Suomi Sää Aasia Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Aasia Sää Pohjois-Norja Sää Länsi-Norjassa Sää Ruotsi Sää Trøndelag Sää Tanska Sää Viro Sää Viro Sää Tanska Sää Tanska Sää Valko-Venäjä Sää Viro Sää Suomi Sää Etelä-Norja Sää Ruotsi Sää Pohjois-Norja Sää Aasia Sää Liettua Sää Latvia Sää Itä-Norja Sää Länsi-Norjassa Sää Trøndelag
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Bergen, 27.05.2019

Maanantaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Tiistaina vastaisena yönä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Harstad, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Maanantaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäisen illan sää on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta. Yöllä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta lounas, joka vähenee myöhään illalla ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla hallitsee vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2019

Aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Päivän toinen puolisko tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Trondheim lufthavn, 27.05.2019

Maanantaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.