Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Norja

Sää Aasia Sää Suomi Sää Suomi Sää Aasia Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Aasia Sää Pohjois-Norja Sää Länsi-Norjassa Sää Ruotsi Sää Trøndelag Sää Tanska Sää Viro Sää Viro Sää Tanska Sää Tanska Sää Valko-Venäjä Sää Viro Sää Suomi Sää Etelä-Norja Sää Ruotsi Sää Pohjois-Norja Sää Aasia Sää Liettua Sää Latvia Sää Itä-Norja Sää Länsi-Norjassa Sää Trøndelag
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Sää paikkakunnalla Bergen, 20.01.2020

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yö tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 4 astetta. Yöllä Kohtalaista tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Yö tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Aluksi vielä Heikkoa tuulta suunnasta itä ja tuuli on yöllä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa ja kääntyy suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Harstad, 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Iltapäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -6 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Trondheim lufthavn, 20.01.2020

Sunnuntaina on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta länsi aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, illalla Heikkoa.