Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Norja

Sää Aasia Sää Suomi Sää Suomi Sää Aasia Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Pohjois-Norja Sää Aasia Sää Pohjois-Norja Sää Länsi-Norjassa Sää Ruotsi Sää Trøndelag Sää Tanska Sää Viro Sää Viro Sää Tanska Sää Tanska Sää Valko-Venäjä Sää Viro Sää Suomi Sää Etelä-Norja Sää Ruotsi Sää Pohjois-Norja Sää Aasia Sää Liettua Sää Latvia Sää Itä-Norja Sää Länsi-Norjassa Sää Trøndelag
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Bergen, 06.04.2020

Maanantaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta kaakko, myöhemmin suunnasta etelä puhaltava tuuli on aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa, yöllä enää Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 06.04.2020

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Keskipäivä tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Harstad, 06.04.2020

Aikaisin aamulla on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 06.04.2020

Maanantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Yöllä on luvassa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 06.04.2020

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Yö on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 06.04.2020

Maanantaina on aamupäivällä vielä vähäpilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Iltapäivällä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Trondheim lufthavn, 06.04.2020

Maanantaina on päivällä pysyvästi melkein selkeää. Tuleva yö tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.