Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ruotsi

Sää Tanska Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Norja Sää Suomi Sää Tanska Sää Tanska Sää Kalmar län Sää Västra Götalands län Sää Tanska Sää Viro Sää Saksa Sää Saksa Sää Stockholms län Sää Tanska Sää Puola Sää Gotlands län Sää Tanska Sää Saksa Sää Viro Sää Kalmar län Sää Viro Sää Tanska Sää Saksa Sää Kalmar län Sää Tanska Sää Puola Sää Västerbottens län Sää Jämtlands län Sää Västmanlands län Sää Södermanlands län Sää Värmlands län Sää Suomi Sää Uppsala län Sää Gävleborgs län Sää Örebro län Sää Viro Sää Hallands län Sää Västra Götalands län Sää Norrbottens län Sää Kronobergs län Sää Gotlands län Sää Dalarnas län Sää Skåne län Sää Jönköpings län Sää Stockholms län Sää Blekinge län Sää Västernorrlands län Sää Östergötlands län Sää Liettua Sää Norja Sää Latvia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Arvidsjaur, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään selkeää. Iltapäivällä on osittain aurinkoista säätä. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Bjornangen, 17.02.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yö on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Göteborg, 17.02.2019

Sunnuntaina voimme odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Karlstad, 17.02.2019

Sunnuntaina on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 3 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kiruna, 17.02.2019

Sunnuntaina on päivällä enimmäkseen melkein selkeää. Maanantaina vastainen yö tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Kristianstad Airport, 17.02.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Luleå-Kallax, 17.02.2019

Sunnuntaina on selkeää. Maanantaina vastaisena yönä hallitsee verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -7 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Malmö, 17.02.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Norrköping-SMHI Center, 17.02.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Örebro, 17.02.2019

Aamupäivän vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen loppupäivä tuo pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sälen Högfjällshotellet, 17.02.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Yöllä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Soederhamn Airport, 17.02.2019

Sunnuntaina on päivällä selkeää. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Stekenjokk, 17.02.2019

Sunnuntaina voimme odottaa verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -8 astetta. Aluksi vielä Heikkoa tuulta suunnasta länsi ja tuuli on myöhään illalla Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja kääntyy suuntaan etelä.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Bromma Intl, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Sundsvall-Härnösand, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Yö tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Visby Airport, 17.02.2019

Sunnuntaina on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.