Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ruotsi

Sää Tanska Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Norja Sää Suomi Sää Tanska Sää Tanska Sää Kalmar län Sää Västra Götalands län Sää Tanska Sää Viro Sää Saksa Sää Saksa Sää Stockholms län Sää Tanska Sää Puola Sää Gotlands län Sää Tanska Sää Saksa Sää Viro Sää Kalmar län Sää Viro Sää Tanska Sää Saksa Sää Kalmar län Sää Tanska Sää Puola Sää Västerbottens län Sää Jämtlands län Sää Västmanlands län Sää Södermanlands län Sää Värmlands län Sää Suomi Sää Uppsala län Sää Gävleborgs län Sää Örebro län Sää Viro Sää Hallands län Sää Västra Götalands län Sää Norrbottens län Sää Kronobergs län Sää Gotlands län Sää Dalarnas län Sää Skåne län Sää Jönköpings län Sää Stockholms län Sää Blekinge län Sää Västernorrlands län Sää Östergötlands län Sää Liettua Sää Norja Sää Latvia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Arvidsjaur, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä lumisateen kera. Ilta tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -26 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -10 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Bjornangen, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on puolestaan puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -8 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Göteborg, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Yö on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Karlstad, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 4 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Kiruna, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -26 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -19 astetta. Yöllä -20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kristianstad Airport, 24.01.2018

Aamupäivän verrattain pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli vahvistuu illalla ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla Luleå-Kallax, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -24 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Malmö, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Norrköping-SMHI Center, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tuulta.

Sää paikkakunnalla Örebro, 24.01.2018

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisen sään yksittäisten sadekuurojen kera jälkeen sää on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta lounas, iltapäivällä suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Sälen Högfjällshotellet, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -5 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Soederhamn Airport, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Stekenjokk, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli on Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja puhaltaa suunnasta etelä, myöhemmin suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Bromma Intl, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevaa muutamien sadekuurojen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Keskipäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 4 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Sundsvall-Härnösand, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten lumikuurojen kera. Iltapäivä on melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Visby Airport, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta etelä Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.