Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ruotsi

Sää Tanska Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Norja Sää Suomi Sää Tanska Sää Tanska Sää Kalmar län Sää Västra Götalands län Sää Tanska Sää Viro Sää Saksa Sää Saksa Sää Stockholms län Sää Tanska Sää Puola Sää Gotlands län Sää Tanska Sää Saksa Sää Viro Sää Kalmar län Sää Viro Sää Tanska Sää Saksa Sää Kalmar län Sää Tanska Sää Puola Sää Västerbottens län Sää Jämtlands län Sää Västmanlands län Sää Södermanlands län Sää Värmlands län Sää Suomi Sää Uppsala län Sää Gävleborgs län Sää Örebro län Sää Viro Sää Hallands län Sää Västra Götalands län Sää Norrbottens län Sää Kronobergs län Sää Gotlands län Sää Dalarnas län Sää Skåne län Sää Jönköpings län Sää Stockholms län Sää Blekinge län Sää Västernorrlands län Sää Östergötlands län Sää Liettua Sää Norja Sää Latvia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Arvidsjaur, 28.05.2018

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bjornangen, 28.05.2018

Maanantaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Göteborg, 28.05.2018

Aamun verrattain selkeän tai melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Karlstad, 28.05.2018

Maanantaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kiruna, 28.05.2018

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Kristianstad Airport, 28.05.2018

Maanantaina on suurimman osan päivästä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla meitä odottaa osin pilvistä, osin selkeää säätä. Yöllä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli itä aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Luleå-Kallax, 28.05.2018

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Malmö, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Norrköping-SMHI Center, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Örebro, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sälen Högfjällshotellet, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Soederhamn Airport, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Stekenjokk, 28.05.2018

Maanantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhään illalla on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 9 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas, tuuli kääntyy iltapäivällä suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Bromma Intl, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Sundsvall-Härnösand, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Visby Airport, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.