Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ruotsi

Sää Tanska Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Norja Sää Suomi Sää Tanska Sää Tanska Sää Kalmar län Sää Västra Götalands län Sää Tanska Sää Viro Sää Saksa Sää Saksa Sää Stockholms län Sää Tanska Sää Puola Sää Gotlands län Sää Tanska Sää Saksa Sää Viro Sää Kalmar län Sää Viro Sää Tanska Sää Saksa Sää Kalmar län Sää Tanska Sää Puola Sää Västerbottens län Sää Jämtlands län Sää Västmanlands län Sää Södermanlands län Sää Värmlands län Sää Suomi Sää Uppsala län Sää Gävleborgs län Sää Örebro län Sää Viro Sää Hallands län Sää Västra Götalands län Sää Norrbottens län Sää Kronobergs län Sää Gotlands län Sää Dalarnas län Sää Skåne län Sää Jönköpings län Sää Stockholms län Sää Blekinge län Sää Västernorrlands län Sää Östergötlands län Sää Liettua Sää Norja Sää Latvia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Sade

Sade Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Arvidsjaur, 19.08.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on osittain aurinkoista säätä. Iltapäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Bjornangen, 19.08.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on suurimmaksi osin melkein selkeää. Ilta tuo mukanaan enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Göteborg, 19.08.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Karlstad, 19.08.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Kiruna, 19.08.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla hallitsee joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Kristianstad Airport, 19.08.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Luleå-Kallax, 19.08.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Ilta on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Malmö, 19.08.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Norrköping-SMHI Center, 19.08.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Örebro, 19.08.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla suurimmaksi osin melkein selkeää. Yö tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla Sälen Högfjällshotellet, 19.08.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin verrattain selkeäksi, osin myös melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Soederhamn Airport, 19.08.2019

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä. Aamupäivästä lähtien hallitsee verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Stekenjokk, 19.08.2019

Maanantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Bromma Intl, 19.08.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Sundsvall-Härnösand, 19.08.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Visby Airport, 19.08.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.