Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Ruotsi

Sää Tanska Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Norja Sää Suomi Sää Tanska Sää Tanska Sää Kalmar län Sää Västra Götalands län Sää Tanska Sää Viro Sää Saksa Sää Saksa Sää Stockholms län Sää Tanska Sää Puola Sää Gotlands län Sää Tanska Sää Saksa Sää Viro Sää Kalmar län Sää Viro Sää Tanska Sää Saksa Sää Kalmar län Sää Tanska Sää Puola Sää Västerbottens län Sää Jämtlands län Sää Västmanlands län Sää Södermanlands län Sää Värmlands län Sää Suomi Sää Uppsala län Sää Gävleborgs län Sää Örebro län Sää Viro Sää Hallands län Sää Västra Götalands län Sää Norrbottens län Sää Kronobergs län Sää Gotlands län Sää Dalarnas län Sää Skåne län Sää Jönköpings län Sää Stockholms län Sää Blekinge län Sää Västernorrlands län Sää Östergötlands län Sää Liettua Sää Norja Sää Latvia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Stockholm Aikavyöhyke: Europe/Stockholm

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Arvidsjaur, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bjornangen, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Göteborg, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Karlstad, 23.04.2019

Tiistaina on suurimman osan päivästä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Illalla meitä odottaa puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Yöllä sää muuttuu tähtikirkkaaksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kiruna, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kristianstad Airport, 23.04.2019

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. keskipäivällä raikastava, suunnasta itä puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Luleå-Kallax, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Malmö, 23.04.2019

Tiistaina on koko päivän pysyvästi melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Yöllä on luvassa melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli vahvistuu keskipäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla Norrköping-SMHI Center, 23.04.2019

Tiistaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Örebro, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Sälen Högfjällshotellet, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Soederhamn Airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Stekenjokk, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 4 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas, tuuli kääntyy iltapäivällä suuntaan etelä.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Bromma Intl, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Sundsvall-Härnösand, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Visby Airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta itä.