Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 17.08.2018

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla hallitsee ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 17.08.2018

Perjantaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 17.08.2018

Perjantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Ilta tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 17.08.2018

Perjantaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 17.08.2018

Perjantaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 17.08.2018

Aikaisin aamulla on poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 17.08.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu laajalti pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta etelä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 17.08.2018

Perjantaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Myöhään illalla on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 17.08.2018

Perjantaina on päivällä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Myöhään illalla on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.