Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 21.10.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä -2 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta etelä, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 21.10.2018

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Ilta on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 21.10.2018

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain selkeäksi ja puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 21.10.2018

Aikaisin aamulla on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 8 astetta. Yöllä Kohtalaista tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 21.10.2018

Aikaisin aamulla on vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta etelä, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 21.10.2018

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 21.10.2018

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla meitä odottaa verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 1 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 21.10.2018

Aamupäivän verrattain pilvisen, mutta suurimmaksi osin kuivan sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 7 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 21.10.2018

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Myöhäinen ilta on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 5 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.