Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lentosää

Lentosää Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta länsi, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 27.05.2018

Sunnuntaina on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.