Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Sade

Sade Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 24.03.2018

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Ilta on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 24.03.2018

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta lounas puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 24.03.2018

Lauantaina on päivällä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 24.03.2018

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 24.03.2018

Lauantaina on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 24.03.2018

Lauantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 24.03.2018

Lauantaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 24.03.2018

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Jo aamupäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -9 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 24.03.2018

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli lounas aluksi Kohtalaista, yöllä Heikkoa.