Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä tuo meille osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä säätä. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 27.09.2017

Tiistaina meille tulee osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 27.09.2017

Tiistaina on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla on puolestaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 27.09.2017

Tiistaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskiviikkona vastaisena yönä hallitsee verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Myöhäinen ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 27.09.2017

Aamun pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään erittäin aurinkoista. Myöhään illalla hallitsee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.