Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 20.02.2018

Tiistaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on osittain aurinkoista säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -23 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -18 astetta. Yöllä -23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 20.02.2018

Aamun pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla osittain melkein selkeää. Keskipäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 20.02.2018

Tiistaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -19 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -13 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 20.02.2018

Tiistaina on koko päivän osittain melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -14 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 20.02.2018

Aikaisin aamulla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -18 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -12 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 20.02.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää on osittain melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo mukanaan verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 20.02.2018

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on noin -15 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -12 astetta. Yöllä -17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 20.02.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -14 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -10 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 20.02.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -15 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -11 astetta. Yöllä -13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.