Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sade

Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -30 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -18 astetta. Yöllä -26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten lumikuurojen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -8 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -17 astetta. Suunnasta luode Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 21.01.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -26 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -19 astetta. Yöllä -21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 21.01.2019

Aamun kevyesti vaihtelevan sään yksittäisten lumikuurojen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -12 astetta. Yöllä -20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivästä lähtien sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on noin -25 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -18 astetta. Yöllä -27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Yöllä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -10 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -20 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -19 astetta. Yöllä -23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -22 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -16 astetta. Yöllä -23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.