Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 29.04.2017

Lauantaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 29.04.2017

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä ja ajoittaisesti sateista tai räntäsateista säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta koillinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 29.04.2017

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 29.04.2017

Lauantaina on pitkään selkeää. Iltapäivä tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä säätä. Yöllä on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 29.04.2017

Lauantaina on koko päivän selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 29.04.2017

Lauantaina on suurimman osan päivästä selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 8 astetta. Yöllä 1 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta koillinen, iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 29.04.2017

Lauantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä -2 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 29.04.2017

Lauantaina on päivällä etupäässä verrattain selkeää. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 29.04.2017

Lauantaina on koko päivän selkeää. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on luvassa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskipäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.