Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -20 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -15 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on noin -2 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 12.12.2018

Keskiviikkona voimme odottaa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 12.12.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 12.12.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yö on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 12.12.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.