Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 25.03.2017

Lauantaina on suurimman osan päivästä osittain melkein selkeää. Illalla meitä odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -8 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 25.03.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 25.03.2017

Lauantaina on suurimman osan päivästä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yöllä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -8 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 25.03.2017

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivällä on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 25.03.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä . Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 25.03.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Jo aamupäivällä on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille erittäin aurinkoista säätä säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 6 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee myöhään illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 25.03.2017

Lauantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 25.03.2017

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 25.03.2017

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.