Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 31.03.2020

Tiistaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Iltapäivällä on vaihtelevasti pilvistä säätä ja yksittäisiä lumikuuroja. Aamun lämpötila on noin -11 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -8 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 31.03.2020

Tiistaina on päivällä selkeää. Illalla on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Yöllä on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 31.03.2020

Tiistaina on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -7 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta etelä, joka vähenee illalla ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 31.03.2020

Tiistaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 31.03.2020

Tiistaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi sääksi yksittäisten lumikuurojen kera. Aamun lämpötila on noin -8 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -3 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 31.03.2020

Tiistaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivä on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas, tuuli kääntyy iltapäivällä suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 31.03.2020

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi sääksi yksittäisten lumikuurojen kera. Ilta tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on noin -9 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -6 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 31.03.2020

Tiistaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Yö tuo meille osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -8 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -1 astetta. keskipäivällä raikastava, suunnasta etelä puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 31.03.2020

Tiistaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta etelä, myöhemmin suunnasta lounas.