Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Suomi

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Aasia Sää Eigentliches Finnland Sää Viro Sää Åland Sää Åland Sää Norja Sää Viro Sää Eigentliches Finnland Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Kanta-Häme Sää Nordösterbotten Sää Kymenlaakso Sää Südsavo Sää Österbotten Sää Nordkarelien Sää Mittelfinnland Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Päijät-Häme Sää Kainuu Sää Satakunta Sää Südkarelien Sää Lappland Sää Pirkanmaa Sää Uusimaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Enontekio EnontekioEnontekio Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 24.06.2017

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 24.06.2017

Lauantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 24.06.2017

Lauantaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 24.06.2017

Lauantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 24.06.2017

Aamupäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 24.06.2017

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 24.06.2017

Lauantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Siilinjärvi Kuopio airport, 24.06.2017

Aikaisin aamulla on melkein selkeää. Jo aamupäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Vaasa airport, 24.06.2017

Lauantaina on päivällä osittain melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.