Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Viro

Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Liettua Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Aasia Sää Suomi Sää Aasia Sää Valko-Venäjä Sää Latvia Sää Liettua Sää Puola
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Riga Aikavyöhyke: Europe/Riga

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sää paikkakunnalla Parnu-Sauga, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta etelä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ristna, 24.01.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Tallinn-Harku, 24.01.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla meitä odottaa laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen räntäsateen ja sateen kera. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tartu-Ulenurme, 24.01.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Illalla meitä odottaa verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -9 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.