Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Viro

Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Liettua Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Aasia Sää Suomi Sää Aasia Sää Valko-Venäjä Sää Latvia Sää Liettua Sää Puola
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Riga Aikavyöhyke: Europe/Riga

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Parnu-Sauga, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen, mutta suurimmaksi osin kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Keskipäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 3 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Ristna, 20.11.2017

Maanantaina on koko päivän enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Myöhään illalla on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Yöllä on luvassa verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tallinn-Harku, 20.11.2017

Aamun vaihtelevan sään yksittäisten sade- tai lumikuurojen kera jälkeen sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten sadekuurojen kera. Iltapäivä tuo mukanaan vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sade- tai lumikuuroja. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Tartu-Ulenurme, 20.11.2017

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa muutamien lumikuurojen kera. Iltapäivällä on vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sade- tai lumikuuroja. Yöllä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.