Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Viro

Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Liettua Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Suomi Sää Aasia Sää Suomi Sää Aasia Sää Valko-Venäjä Sää Latvia Sää Liettua Sää Puola
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Riga Aikavyöhyke: Europe/Riga

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Parnu-Sauga, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Ristna, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivällä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tallinn-Harku, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivällä on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tartu-Ulenurme, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivällä on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Lämpötila on koko päivän jäätymisasteessa. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.