Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eigentliches Finnland

Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Satakunta Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Satakunta Sää Kanta-Häme Sää Pirkanmaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Dragsfjärd DragsfjärdDragsfjärd Korpo KorpoKorpo Kustavi KustaviKustavi Loima LoimaLoima Turku TurkuTurku Parainen Utö Parainen UtöParainen Utö Salo Kärkkä Salo KärkkäSalo Kärkkä © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sade

Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Dragsfjärd Vänö, 12.12.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Lämpötila on koko päivän jäätymisasteessa. Yöllä -3 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Fagerholm, 12.12.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kustavi-Isokari, 12.12.2018

Aikaisin aamulla on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -3 astetta. Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Parainen Utö, 12.12.2018

Aamupäivällä on aluksi vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Salo Kärkkä, 12.12.2018


Sää paikkakunnalla Turku airport, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.