Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eigentliches Finnland

Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Satakunta Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Satakunta Sää Kanta-Häme Sää Pirkanmaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Dragsfjärd DragsfjärdDragsfjärd Korpo KorpoKorpo Kustavi KustaviKustavi Loima LoimaLoima Turku TurkuTurku Parainen Utö Parainen UtöParainen Utö Salo Kärkkä Salo KärkkäSalo Kärkkä © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Dragsfjärd Vänö, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Ilta on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Aluksi Kovaa, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä, tuuli on illalla Raikasta.

Sää paikkakunnalla Fagerholm, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 4 astetta. Kovaa, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä. Tuuli vähenee keskipäivällä, on sitten Raikasta ja kääntyy suuntaan lounas.

Sää paikkakunnalla Kustavi-Isokari, 24.01.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Parainen Utö, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Iltapäivä on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 4 astetta. Aluksi Myrskyistä, puuskittaisesti Hirmumyrskyn kaltaista tuulta suunnasta etelä, tuuli on keskipäivällä Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Salo Kärkkä, 24.01.2018


Sää paikkakunnalla Turku airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen räntäsateen ja sateen kera. Ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.