Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eigentliches Finnland

Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Satakunta Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Åland Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Satakunta Sää Kanta-Häme Sää Pirkanmaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Dragsfjärd DragsfjärdDragsfjärd Korpo KorpoKorpo Kustavi KustaviKustavi Loima LoimaLoima Turku TurkuTurku Parainen Utö Parainen UtöParainen Utö Salo Kärkkä Salo KärkkäSalo Kärkkä © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Dragsfjärd Vänö, 20.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Fagerholm, 20.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Iltapäivä tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kustavi-Isokari, 20.11.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Parainen Utö, 20.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Salo Kärkkä, 20.11.2017


Sää paikkakunnalla Turku airport, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sade- tai lumikuuroja. Keskipäivä tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.