Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kainuu

Sää Nordsavo Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Nordösterbotten Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kajaani KajaaniKajaani Suomussalmi SuomussalmiSuomussalmi Kuhmo Kalliojoki Kuhmo KalliojokiKuhmo Kalliojoki Sotkamo Kuolaniemi Sotkamo KuolaniemiSotkamo Kuolaniemi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Kajaani airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kuhmo Kalliojoki, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Sotkamo Kuolaniemi, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla sää muuttuu melko pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Suomussalmi-Pesiö, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivä on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.