Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kainuu

Sää Nordsavo Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Nordösterbotten Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kajaani KajaaniKajaani Suomussalmi SuomussalmiSuomussalmi Kuhmo Kalliojoki Kuhmo KalliojokiKuhmo Kalliojoki Sotkamo Kuolaniemi Sotkamo KuolaniemiSotkamo Kuolaniemi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Kajaani airport, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Kuhmo Kalliojoki, 12.12.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Sotkamo Kuolaniemi, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Suomussalmi-Pesiö, 12.12.2018

Aikaisin aamulla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Keskipäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.