Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kainuu

Sää Nordsavo Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Aasia Sää Nordsavo Sää Nordösterbotten Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kajaani KajaaniKajaani Suomussalmi SuomussalmiSuomussalmi Kuhmo Kalliojoki Kuhmo KalliojokiKuhmo Kalliojoki Sotkamo Kuolaniemi Sotkamo KuolaniemiSotkamo Kuolaniemi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lentosää

Lentosää Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Kajaani airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Kuhmo Kalliojoki, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -20 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Sotkamo Kuolaniemi, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -7 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Suomussalmi-Pesiö, 24.01.2018

Keskiviikkona meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -21 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.