Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kymenlaakso

Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Uusimaa Sää Südkarelien Sää Uusimaa Sää Südsavo Sää Aasia Sää Päijät-Häme
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Heinola HeinolaHeinola Kotka KotkaKotka Kouvola KouvolaKouvola Virolahti VirolahtiVirolahti © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Kotka-Kirkonmaa, 20.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä epävakaata muutamien sade- tai lumikuurojen kera. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa yksittäisten sade- tai lumikuurojen kera. Myöhäinen ilta on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Utti airport, 20.11.2017

Maanantaina on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Virolahti Koivuniemi, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen sää on vaihtelevaa yksittäisten sade- tai lumikuurojen kera. Keskipäivä tuo mukanaan poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.