Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 18.09.2019

Keskiviikkona on koko päivän puolipilvistä. Yöllä sää muuttuu enintään hetkellisesti puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -3 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -5 astetta. yöllä raikastava, suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 18.09.2019

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Pello, 18.09.2019

Keskiviikkona meille tulee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 7 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 18.09.2019

Keskiviikkona on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivä tuo meille osittain aurinkoista säätä säätä. Myöhään illalla on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 18.09.2019

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä hallitsee suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 7 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Illalla on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.