Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 20.06.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 20.06.2019

Torstaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 20.06.2019

Torstaina on koko päivän enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on luvassa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 20.06.2019

Aamupäivän vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 20.06.2019

Aikaisin aamulla on pysyvästi melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Yö tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pello, 20.06.2019

Torstaina on koko päivän enimmäkseen melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yöllä on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 20.06.2019

Torstaina on koko päivän enimmäkseen melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 20.06.2019

Aamupäivällä on enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu osin verrattain selkeäksi, osin myös melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 20.06.2019

Torstaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Yö tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 20.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 20.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.