Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -23 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -13 astetta. Yöllä -15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 24.01.2018

Aamupäivällä on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -26 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -15 astetta. Yöllä -17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 24.01.2018

Keskiviikkona meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -24 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -5 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 24.01.2018

Keskiviikkona meille tulee pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -23 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -19 astetta. Yöllä -20 astetta. Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yö on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -22 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -13 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pello, 24.01.2018

Keskiviikkona voimme odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -25 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -18 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -20 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -8 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 24.01.2018

Aamupäivän verrattain pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -24 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -10 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 24.01.2018

Aamun pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -23 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -10 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -23 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -20 astetta. Yöllä -20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.