Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 20.09.2017

Keskiviikkona voimme odottaa etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 20.09.2017

Keskiviikkona on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -3 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 20.09.2017

Aamupäivän verrattain pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pello, 20.09.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Yöllä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Tulevana yönä hallitsee puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 4 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 20.09.2017

Keskiviikkona voimme odottaa poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 20.09.2017

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.