Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 17.02.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Ilta tuo meille puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 17.02.2019

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä hallitsee osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -14 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen. Tuuli vähenee myöhään illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan etelä.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 17.02.2019

Sunnuntaina on päivällä enimmäkseen melkein selkeää. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Yöllä on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pello, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 17.02.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -15 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 17.02.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -13 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 17.02.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 17.02.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 17.02.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on enimmäkseen melkein selkeää. Ilta on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -19 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.