Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -20 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -15 astetta. Yöllä -16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Myöhään illalla sää muuttuu osin pilviseksi, osin selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 12.12.2018

Keskiviikkona voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -6 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 12.12.2018

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -15 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -13 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pello, 12.12.2018

Keskiviikkona on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yöllä on tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -17 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -16 astetta. Yöllä -20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 12.12.2018

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 12.12.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yö on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 12.12.2018

Keskiviikkona on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -12 astetta. Yöllä -19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään etupäässä melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -11 astetta. Yöllä -18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivällä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.