Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Lappland

Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Norja Sää Ruotsi Sää Norja Sää Norja Sää Norja Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Nordösterbotten Sää Kainuu
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pello PelloPello Enontekio EnontekioEnontekio Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Enontekiö airport, 23.04.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Inari Ivalo airport, 23.04.2019

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Keminmaa Kemi-Tornio airport, 23.04.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kilpisjärvi Saana, 23.04.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Kittilä Kenttärova, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli länsi aluksi Kohtalaista, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pello, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rovaniemi airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Savukoski, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Sodankylä Arctic Research Centre, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Utsjoki-Kevo, 23.04.2019

Tiistaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö tuo meille verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.