Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Mittelfinnland

Sää Kanta-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Kanta-Häme Sää Kanta-Häme Sää Österbotten Sää Kanta-Häme Sää Mittelösterbotten Sää Nordösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Nordsavo Sää Südsavo Sää Südkarelien Sää Südösterbotten Sää Päijät-Häme
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jyväskylä JyväskyläJyväskylä Viitasaari-Haapaniemi Viitasaari-HaapaniemiViitasaari-Haapaniemi Jämsä-Halli airport Jämsä-Halli airportJämsä-Halli airport © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sade

Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Jämsä-Halli airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -10 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Jyväskylä airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Tuleva yö tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -3 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Viitasaari-Haapaniemi, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta kaakko.