Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Mittelfinnland

Sää Kanta-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Kanta-Häme Sää Kanta-Häme Sää Österbotten Sää Kanta-Häme Sää Mittelösterbotten Sää Nordösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Nordsavo Sää Südsavo Sää Südkarelien Sää Südösterbotten Sää Päijät-Häme
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jyväskylä JyväskyläJyväskylä Viitasaari-Haapaniemi Viitasaari-HaapaniemiViitasaari-Haapaniemi Jämsä-Halli airport Jämsä-Halli airportJämsä-Halli airport © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Jämsä-Halli airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Jyväskylä airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Viitasaari-Haapaniemi, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.