Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Mittelösterbotten

Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Halsua HalsuaHalsua Kokkola KokkolaKokkola Toholampi Laitala Toholampi LaitalaToholampi Laitala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sade

Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Halsua Kanala Purola, 20.09.2017

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kokkola Tankar, 20.09.2017

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 7 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Toholampi Laitala, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta itä.