Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Mittelösterbotten

Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Halsua HalsuaHalsua Kokkola KokkolaKokkola Toholampi Laitala Toholampi LaitalaToholampi Laitala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Halsua Kanala Purola, 20.11.2017

Maanantaina on koko päivän etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yöllä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kokkola Tankar, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen, mutta suurimmaksi osin kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Toholampi Laitala, 20.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Yö on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.