Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Mittelösterbotten

Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Halsua HalsuaHalsua Kokkola KokkolaKokkola Toholampi Laitala Toholampi LaitalaToholampi Laitala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Halsua Kanala Purola, 24.01.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla meitä odottaa verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -3 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Kokkola Tankar, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivä on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -8 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Toholampi Laitala, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -3 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.