Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordkarelien

Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Kainuu Sää Südkarelien Sää Südsavo Sää Nordsavo
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Joensuu JoensuuJoensuu Ilomantsi-Mekrijärvi Ilomantsi-MekrijärviIlomantsi-Mekrijärvi Lieksa Lampela Lieksa LampelaLieksa Lampela Juuka Niemelä Juuka NiemeläJuuka Niemelä Tohmajärvi Kemie Tohmajärvi KemieTohmajärvi Kemie © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Ilomantsi-Mekrijärvi, 20.06.2019

Torstaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Juuka Niemelä, 20.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Lieksa Lampela, 20.06.2019

Aamun etupäässä melkein selkeän sään jälkeen sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä tuo mukanaan suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Liperi-Joensuu airport, 20.06.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Keskipäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Tohmajärvi Kemie, 20.06.2019