Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordkarelien

Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Kainuu Sää Südkarelien Sää Südsavo Sää Nordsavo
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Joensuu JoensuuJoensuu Ilomantsi-Mekrijärvi Ilomantsi-MekrijärviIlomantsi-Mekrijärvi Lieksa Lampela Lieksa LampelaLieksa Lampela Juuka Niemelä Juuka NiemeläJuuka Niemelä Tohmajärvi Kemie Tohmajärvi KemieTohmajärvi Kemie © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Sade

Sade Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Ilomantsi-Mekrijärvi, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -17 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -8 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Juuka Niemelä, 24.01.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -15 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Lieksa Lampela, 24.01.2018

Aamupäivällä on vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -17 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Liperi-Joensuu airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -17 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -7 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tohmajärvi Kemie, 24.01.2018