Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordkarelien

Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Kainuu Sää Südkarelien Sää Südsavo Sää Nordsavo
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Joensuu JoensuuJoensuu Ilomantsi-Mekrijärvi Ilomantsi-MekrijärviIlomantsi-Mekrijärvi Lieksa Lampela Lieksa LampelaLieksa Lampela Juuka Niemelä Juuka NiemeläJuuka Niemelä Tohmajärvi Kemie Tohmajärvi KemieTohmajärvi Kemie © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Sää paikkakunnalla Ilomantsi-Mekrijärvi, 12.12.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Torstaina vastainen yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Juuka Niemelä, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Myöhään illalla sää muuttuu osin pilviseksi, osin selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Lieksa Lampela, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Liperi-Joensuu airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tohmajärvi Kemie, 12.12.2018