Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordkarelien

Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Kainuu Sää Südkarelien Sää Südsavo Sää Nordsavo
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Joensuu JoensuuJoensuu Ilomantsi-Mekrijärvi Ilomantsi-MekrijärviIlomantsi-Mekrijärvi Lieksa Lampela Lieksa LampelaLieksa Lampela Juuka Niemelä Juuka NiemeläJuuka Niemelä Tohmajärvi Kemie Tohmajärvi KemieTohmajärvi Kemie © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Ilomantsi-Mekrijärvi, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla hallitsee etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Juuka Niemelä, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Lieksa Lampela, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Liperi-Joensuu airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tohmajärvi Kemie, 20.09.2017