Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordkarelien

Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Südkarelien Sää Aasia Sää Kainuu Sää Südkarelien Sää Südsavo Sää Nordsavo
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Joensuu JoensuuJoensuu Ilomantsi-Mekrijärvi Ilomantsi-MekrijärviIlomantsi-Mekrijärvi Lieksa Lampela Lieksa LampelaLieksa Lampela Juuka Niemelä Juuka NiemeläJuuka Niemelä Tohmajärvi Kemie Tohmajärvi KemieTohmajärvi Kemie © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Ilomantsi-Mekrijärvi, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -10 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli kääntyy iltapäivällä suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla Juuka Niemelä, 17.02.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Keskipäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -14 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Lieksa Lampela, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla hallitsee suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -11 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli kääntyy keskipäivällä suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla Liperi-Joensuu airport, 17.02.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -12 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tohmajärvi Kemie, 17.02.2019