Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordösterbotten

Sää Nordsavo Sää Ruotsi Sää Mittelfinnland Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Kainuu Sää Mittelfinnland Sää Nordsavo Sää Österbotten Sää Südösterbotten Sää Aasia Sää Mittelösterbotten Sää Nordkarelien Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Haapajärvi HaapajärviHaapajärvi Oulu OuluOulu Ylivieska airfield Ylivieska airfieldYlivieska airfield Pudasjärvi PudasjärviPudasjärvi Kuusamo KuusamoKuusamo Raahe RaaheRaahe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Kuusamo, 17.02.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -13 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 17.02.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -9 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 17.02.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -15 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pyhäjärvi Ol. Ojakylä, 17.02.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Raahe, 17.02.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä erittäin aurinkoista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -7 astetta. Suunnasta luode, myöhemmin suunnasta etelä puhaltava tuuli on aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Hirmumyrskyn kaltaista, illalla enää Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Ylivieska airfield, 17.02.2019

Sunnuntaina on poikkeuksetta erittäin aurinkoista. Tulevana yönä hallitsee puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -10 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.