Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordösterbotten

Sää Nordsavo Sää Ruotsi Sää Mittelfinnland Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Kainuu Sää Mittelfinnland Sää Nordsavo Sää Österbotten Sää Südösterbotten Sää Aasia Sää Mittelösterbotten Sää Nordkarelien Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Haapajärvi HaapajärviHaapajärvi Oulu OuluOulu Ylivieska airfield Ylivieska airfieldYlivieska airfield Pudasjärvi PudasjärviPudasjärvi Kuusamo KuusamoKuusamo Raahe RaaheRaahe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Kuusamo, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Pyhäjärvi Ol. Ojakylä, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Raahe, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Ylivieska airfield, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.