Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordösterbotten

Sää Nordsavo Sää Ruotsi Sää Mittelfinnland Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Kainuu Sää Mittelfinnland Sää Nordsavo Sää Österbotten Sää Südösterbotten Sää Aasia Sää Mittelösterbotten Sää Nordkarelien Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Haapajärvi HaapajärviHaapajärvi Oulu OuluOulu Ylivieska airfield Ylivieska airfieldYlivieska airfield Pudasjärvi PudasjärviPudasjärvi Kuusamo KuusamoKuusamo Raahe RaaheRaahe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Kuusamo, 12.12.2018

Keskiviikkona on odotettavissa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 12.12.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 12.12.2018

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Pyhäjärvi Ol. Ojakylä, 12.12.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Raahe, 12.12.2018

Keskiviikkona on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Ylivieska airfield, 12.12.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.