Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordösterbotten

Sää Nordsavo Sää Ruotsi Sää Mittelfinnland Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Kainuu Sää Mittelfinnland Sää Nordsavo Sää Österbotten Sää Südösterbotten Sää Aasia Sää Mittelösterbotten Sää Nordkarelien Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Haapajärvi HaapajärviHaapajärvi Oulu OuluOulu Ylivieska airfield Ylivieska airfieldYlivieska airfield Pudasjärvi PudasjärviPudasjärvi Kuusamo KuusamoKuusamo Raahe RaaheRaahe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Kuusamo, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Pyhäjärvi Ol. Ojakylä, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Raahe, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 8 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli kääntyy yöllä suuntaan lounas.

Sää paikkakunnalla Ylivieska airfield, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.