Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordösterbotten

Sää Nordsavo Sää Ruotsi Sää Mittelfinnland Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Kainuu Sää Mittelfinnland Sää Nordsavo Sää Österbotten Sää Südösterbotten Sää Aasia Sää Mittelösterbotten Sää Nordkarelien Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Haapajärvi HaapajärviHaapajärvi Oulu OuluOulu Ylivieska airfield Ylivieska airfieldYlivieska airfield Pudasjärvi PudasjärviPudasjärvi Kuusamo KuusamoKuusamo Raahe RaaheRaahe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Virtaus

Virtaus Suomi

Sade

Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Kuusamo, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Yöllä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pyhäjärvi Ol. Ojakylä, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Raahe, 20.09.2017

Keskiviikkona on koko päivän verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Myöhään illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yöllä on luvassa poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 7 astetta. Erityisesti aamulla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ylivieska airfield, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla hallitsee etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.