Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordösterbotten

Sää Nordsavo Sää Ruotsi Sää Mittelfinnland Sää Aasia Sää Ruotsi Sää Kainuu Sää Mittelfinnland Sää Nordsavo Sää Österbotten Sää Südösterbotten Sää Aasia Sää Mittelösterbotten Sää Nordkarelien Sää Lappland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Haapajärvi HaapajärviHaapajärvi Oulu OuluOulu Ylivieska airfield Ylivieska airfieldYlivieska airfield Pudasjärvi PudasjärviPudasjärvi Kuusamo KuusamoKuusamo Raahe RaaheRaahe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Kuusamo, 20.11.2017

Maanantaina on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -7 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tuulta.

Sää paikkakunnalla Oulu Oulunsalo Pellonpää, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, 20.11.2017

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -6 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pyhäjärvi Ol. Ojakylä, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Raahe, 20.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivällä sää muuttuu melko pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -3 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tuulta.

Sää paikkakunnalla Ylivieska airfield, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.