Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 17.02.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä -9 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 17.02.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen sää on melkein selkeää. Yö tuo mukanaan puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Lämpötila on koko päivän jäätymisasteessa. Yöllä -9 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 17.02.2019

Aikaisin aamulla on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -10 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 17.02.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -2 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 17.02.2019

Aamupäivän vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on odotettavissa selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.