Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.