Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 12.12.2018

Keskiviikkona voimme odottaa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 12.12.2018

Aikaisin aamulla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 12.12.2018

Keskiviikkona on koko päivän laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on luvassa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.