Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 18.09.2019

Aamun pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen sää on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 18.09.2019

Keskiviikkona on koko päivän puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Yöllä sää muuttuu enintään hetkellisesti puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Illalla on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 18.09.2019

Keskiviikkona voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.