Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 28.05.2018

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.