Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 20.09.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera . Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla hallitsee etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.