Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Nordsavo

Sää Südsavo Sää Nordkarelien Sää Kainuu Sää Nordösterbotten Sää Mittelfinnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 20.11.2017

Maanantaina on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kuopio Ritoniemi, 20.11.2017

Maanantaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Maaninka Halola, 20.11.2017

Maanantaina on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Lämpötila on koko päivän jäätymisasteessa. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Rautavaara Ylä-Luosta, 20.11.2017

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Vieremä Kaarakkala, 20.11.2017

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.