Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Österbotten

Sää Mittelösterbotten Sää Satakunta Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Satakunta Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lentosää

Lentosää Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Korsnäs Bredskäret, 18.03.2018

Sunnuntaina on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Yöllä on puolestaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Suunnasta länsi Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Kristiinankaupungin Majakka, 18.03.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Pietarsaari-Kallan, 18.03.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -3 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.