Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Österbotten

Sää Mittelösterbotten Sää Satakunta Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Satakunta Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sade

Sade Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Sää paikkakunnalla Korsnäs Bredskäret, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yö tuo mukanaan melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Kristiinankaupungin Majakka, 20.09.2017

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Pietarsaari-Kallan, 20.09.2017

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 7 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.