Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Österbotten

Sää Mittelösterbotten Sää Satakunta Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Satakunta Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Korsnäs Bredskäret, 18.09.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen sää on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Yö tuo mukanaan poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kristiinankaupungin Majakka, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivä on osittain melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pietarsaari-Kallan, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta koillinen.