Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Österbotten

Sää Mittelösterbotten Sää Satakunta Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Satakunta Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Korsnäs Bredskäret, 18.12.2017

Aikaisin aamulla on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta lounas aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kristiinankaupungin Majakka, 18.12.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Myöhäinen ilta on suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas. Tuuli vähenee yöllä, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla Pietarsaari-Kallan, 18.12.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Iltapäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja puhaltaa suunnasta etelä, myöhemmin suunnasta pohjoinen.