Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Österbotten

Sää Mittelösterbotten Sää Satakunta Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Satakunta Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Korsnäs Bredskäret, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta etelä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Kristiinankaupungin Majakka, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pietarsaari-Kallan, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 6 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas.