Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Österbotten

Sää Mittelösterbotten Sää Satakunta Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Ruotsi Sää Ruotsi Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa Sää Satakunta Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sade

Sade Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Korsnäs Bredskäret, 17.02.2019

Sunnuntaina on koko päivän erittäin aurinkoista. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Yöllä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kristiinankaupungin Majakka, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään erittäin aurinkoista. Illalla sää muuttuu melkein poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen. Tuuli vähenee illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan etelä.

Sää paikkakunnalla Pietarsaari-Kallan, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään erittäin aurinkoista. Myöhäinen ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -5 astetta. Suunnasta pohjoinen, myöhemmin suunnasta etelä puhaltava tuuli on aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Hirmumyrskyn kaltaista, illalla enää Heikkoa.