Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pirkanmaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Satakunta Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juupajoki JuupajokiJuupajoki Nokia NokiaNokia Tampere TampereTampere Virrat Äijänneva Virrat ÄijännevaVirrat Äijänneva © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Sää paikkakunnalla Juupajoki Hyytiälä, 24.01.2018


Sää paikkakunnalla Tampere Siilinkari, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta etelä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Tampere-Pirkkala airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on koko päivän verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Myöhään illalla on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Virrat Äijänneva, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -8 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 0 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.