Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pirkanmaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Satakunta Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juupajoki JuupajokiJuupajoki Nokia NokiaNokia Tampere TampereTampere Virrat Äijänneva Virrat ÄijännevaVirrat Äijänneva © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Juupajoki Hyytiälä, 20.09.2017


Sää paikkakunnalla Tampere Siilinkari, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tampere-Pirkkala airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Yöllä on luvassa poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Virrat Äijänneva, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.