Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pirkanmaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Satakunta Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juupajoki JuupajokiJuupajoki Nokia NokiaNokia Tampere TampereTampere Virrat Äijänneva Virrat ÄijännevaVirrat Äijänneva © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lentosää

Lentosää Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Juupajoki Hyytiälä, 17.02.2019


Sää paikkakunnalla Tampere Siilinkari, 17.02.2019

Sunnuntaina on päivällä erittäin aurinkoista. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -5 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tampere-Pirkkala airport, 17.02.2019

Sunnuntaina on pitkään erittäin aurinkoista. Myöhään illalla sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -6 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Virrat Äijänneva, 17.02.2019

Sunnuntaina on päivällä erittäin aurinkoista. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -8 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.