Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pirkanmaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Satakunta Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juupajoki JuupajokiJuupajoki Nokia NokiaNokia Tampere TampereTampere Virrat Äijänneva Virrat ÄijännevaVirrat Äijänneva © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Juupajoki Hyytiälä, 20.11.2017


Sää paikkakunnalla Tampere Siilinkari, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Jo aamupäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tampere-Pirkkala airport, 20.11.2017

Maanantaina on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Virrat Äijänneva, 20.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Lämpötila on koko päivän jäätymisasteessa. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.