Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pirkanmaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Satakunta Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juupajoki JuupajokiJuupajoki Nokia NokiaNokia Tampere TampereTampere Virrat Äijänneva Virrat ÄijännevaVirrat Äijänneva © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Juupajoki Hyytiälä, 18.09.2019


Sää paikkakunnalla Tampere Siilinkari, 18.09.2019

Keskiviikkona meille tulee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli pohjoinen aluksi Kohtalaista, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tampere-Pirkkala airport, 18.09.2019

Keskiviikkona meille tulee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Virrat Äijänneva, 18.09.2019

Keskiviikkona on päivällä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla on tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan puolipilvistä säätä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.