Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pirkanmaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Päijät-Häme Sää Kanta-Häme Sää Satakunta Sää Mittelfinnland Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juupajoki JuupajokiJuupajoki Nokia NokiaNokia Tampere TampereTampere Virrat Äijänneva Virrat ÄijännevaVirrat Äijänneva © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sade

Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Juupajoki Hyytiälä, 20.06.2019


Sää paikkakunnalla Tampere Siilinkari, 20.06.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain selkeää säätä. Ilta tuo meille puolipilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Tampere-Pirkkala airport, 20.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Virrat Äijänneva, 20.06.2019

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.